ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Τι να λέμε τώρα; Τέτοια σούργελα είστε, που βιάζεστε να φύγετε, μόλις άρχισε η τηλεόραση να σας ενθαρρύνει. Αναφέρομαι φυσικά σε μια ασήμαντη μειοψηφία, που διακατέχεται από την ανάγκη να μεταναστεύσει. Όταν συζητάμε για την περίπτωση της μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να υπολογίζουμε όλες τις παραμέτρους τις υπόθεσης. Εκτός από τα απαραίτητα διαδικαστικά και τις διακρατικές συμφωνίες που....
ενδεχομένως πρέπει να προηγηθούν, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο να αναλογιστούμε το ζήτημα.

Ο μέσος νέος Έλληνας, σπούδασε γι'αρκετά χρόνια σε
διεφθαρμένα δημόσια ιδρύματα στα οποία του πούλησαν εκδούλευση και τον ανάγκαζαν να γίνει κωλογλύφτης για ν'αποκτήσει ένα πτυχίο το οποίο το δικαιούται με την αξία του. Γράψου στην ΔΑΠ για να πάρεις πτυχίο, είναι το κοινό μυστικό των φοιτητών. Ο μέσος Έλληνας ψάχνει για δουλειά, για να φέρει μερικά ευρώ στο σπίτι και κοιμάται ακόμη στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του, τη στιγμή, που η λαθρομετανάστευση οργιάζει και μέσα στην ίδια την πατρίδα του, εργάζονται παράνομα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Πόσοι και πόσοι Έλληνες δεν ζήτησαν μεροκάματο από επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες και απορρίφθηκαν, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα τους και ο γράφων.

Τα χρόνια περνάνε, και τώρα έρχονται οι ίδιοι διαπλεκόμενοι και πράκτορες που ελέγχουν την παιδεία, που ελέγχουν και την αγόρα, που ελέγχουν τη διακίνηση λαθρομεταναστών αλλά και την ίδια την κρίση της οικονομίας και μας λένε με περίσσιο θράσος :"Να πάτε στο εξωτερικό να δουλέψετε, γιατί στην Ελλάδα δεν έχετε μέλλον."

Σοβαρά;Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε και μας υπονομεύετε και τώρα μας δείχνετε και την έξοδο;
Μάλλον δεν τα υπολογίσατε καλά. Μπορεί για κάποιους, λίγους, τα παραπάνω, να είναι λόγος μετανάστευσης, αλλά για εμάς είναι σοβαρός λόγος για εκδίκηση. Δεν θα φύγουν οι νέοι Έλληνες από την Ελλάδα, για να βολευτεί ο χασάν και ο αμπντούλ. Η επόμενη σελίδα του έργου, είναι η ώρα της εκδίκησης. Δεν εγκαταλείπουμε την πατρίδα μας στα χέρια σας απατεώνες και πρακτορίσκοι. Η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα και η εκδίκηση θα είναι γλυκιά.

Για όσους ακόμη το σκέφτονται, προτείνουμε:
Όλοι σε βάρκες γι' άμεση αποβίβαση σε οποιαδήποτε ξένη χώρα να'ναι. Με το έτσι θέλω. Αν χρειαστεί, θα σκοτώσετε και θα βιάσετε. Παρακαλούμε όλες τις αριστερές δυνάμεις της χώρας να συνδράμουν στην "ανθρώπινη" και κατά τ'άλλα έντιμη προσπάθειά σας. Έτσι δεν γίνεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;

Ο -ανα-γνώστης από Αθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα