Έλλη Στάη: «Συνωστίστηκε» στην επίθεση κατά της ελληνικής ιστορίας

Όλοι οι ιστορικά, αλλά και πολιτικά αναλφάβητοι, από κοινού με τους επιδοτούμενους «ιστορικούς», επιστρατεύτηκαν για να παραχαράξουν την ελληνική ιστορία και να κτυπήσουν τους εθνικούς και πνευματικούς άξονες της Επανάστασης του ’21.
Στο χορό της παραχάραξης και η κρατική ΕΡΤ, μιμούμενη την....
αλαφούζεια «ιστορική αφήγηση»!!!

Η κυρία Στάη, στην οποία από μακριά λαμπίριζε η δραματική ιστορική της άγνοια (ούτε αυτά που είχε ετοιμάσει -το αβανταδόρικο εθνομηδενιστικό της δηλητήριο- δεν είχε αφομοιώσει), κάλεσε τη γνωστή
μας Κουλούρη (την πασίγνωστα επιδοτούμενη «ιστορικό») και κάποιον κύριο Διαμαντή για να μιλήσουν για τους «εθνικιστικούς μύθους) της Επανάστασης!!!!!

Μάθαμε, λοιπόν, από την Κουλούρη ότι η Επανάσταση του ‘21 ήταν υπαρκτό (!!!) γεγονός και οι Επαναστάτες υπαρκτά πρόσωπα!!!

Αυτό ήταν το ιστορικό επίπεδο των «ιστορικών» μας: Ότι η Επανάσταση και οι αγωνιστές της δεν ήταν …μύθος!!!!

Πάλι καλά που δεν τα βγάλανε και όλα αυτά μύθους!!!!

Ο στόχος της διατεταγμένης εκπομπής της κρατικής ΕΡΤ και της άκρως καθεστωτικής και αναλφάβητης σταρ (Στάη) ήταν ευδιάκριτος και στον πλέον ανυποψίαστο: Να κτυπηθεί δολίως ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Επανάσταση του ’21.

Για άλλη μια φορά λοιπόν εστίασαν τα πυρά τους εναντίον του Κρυφού Σχολειού.

Ιστορικό στοιχείο ΚΑΝΕΝΑ. Απλές γενικολογίες και αόριστες σπερμολογίες για το «μύθο» του Κρυφού Σχολειού.

Οι «ιστορικοί» μας (ακριβέστερα προπαγανδιστές) δεν προσκόμισαν ούτε ένα ιστορικό στοιχείο προς τεκμηρίωση των θολών και ερμαφρόδιτων ισχυρισμών τους: Αλήθεια τι σόι «ιστορικοί» είναι;

Βεβαίως δεν χώλαιναν μόνο ιστορικά. Ανέδιδαν και μια τραγικά απελπιστική πολιτική φτώχεια. Αν διέθεταν έστω και ελάχιστο πολιτικό μυαλό (αλλά αυτό απαγορεύεται στην διατεταγμένη και προπαγανδιστική «επιστήμη»), θα μπορούσαν να σκεφτούν το πολιτικά απλό: Ότι ΠΑΝΤΑ κάτω από απολυταρχικά καθεστώτα αναπτύσσονται παράνομα έμβρυα Ιδεών, Διδασκαλίας και Πράξης…

Αυτό εδώ στην Ελλάδα το γνωρίζουν και οι πλέον αδαείς. Φυσικά και οι νέοι «ιστορικοί» μας το γνωρίζουν, όπως και η Στάη: Η δικτατορία είναι πρόσφατο ιστορικό γεγονός.

Αυτόν τον τύπο των Κρυφών Σχολειών δεν θα τον αρνηθούν ασφαλώς για να μην γίνουν πανελληνίως καταγέλαστοι.

Αρνούνται τα Κρυφά Σχολειά κάτω από το βάρβαρο και απολυταρχικό καθεστώς του ισλαμισμού, διότι αυτά αναδεικνύουν τον καθοριστικό και ΗΓΕΤΙΚΟ ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Έτσι κλείνουν τα μάτια μπροστά στα άπειρα ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες που καταγράφουν την ύπαρξη των Κρυφών Σχολειών.

Θα συνοψίσουμε ενδεικτικά κάποιες μαρτυρίες και ιστορικά στοιχεία:

Μας λέει ο Αλ. Ελλάδιος το 1714:

«Τα Κρυφά Σχολειά συνεχίζονται εκεί που οι τοπικοί πασάδες και μπέηδες μάχονται τους καλόγερους και τα γράμματα».

Περιγράφει ο Γκέρλαχ το 1752:

«Ο Γέρο Μαλαξός (Πρωτόπαπας)
Keywords
Τυχαία Θέματα