Έγγραφα της Λέσχης Bilderberg που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν τα σχέδια για ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα ήδη από 1955!

Κινεί τα νήματα η Λέσχη Bilderberg ή όλα ανήκουν στην σφαίρα της "συνομωσιολογίας";

Παρακολουθήστε πρώτα το παρακάτω βίντεο με τις απαντήσεις που δίνει το 2007, στην εκπομπή «Σκάι You Tube Debate», με την Σία Κοσιώνη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε ερώτηση που της γίνεται από τηλεθεατή,
για την Λέσχη Bilderberg, στην οποία έχει συμμετάσχει 4 φορές (πλην της τωρινής).

(Λίστα με τους Έλληνες που συμμετείχαν στις....
συνεδριάσεις της Λέσχης ΕΔΩ και ΕΔΩ).







Προσέξτε : 1) το αρχικό μειδίαμά της, 2) το σημείο που λέει ότι η Λέσχη είναι απλώς ένα «think tank» (δεξαμενή σκέψης), 3) ότι αποτελείται από διακεκριμένους πολιτικούς, διανοούμενους, νομπελίστες, συγγραφείς, γνωστούς δημοσιογράφους, (οι οποίοι όμως αν και διακεκριμένοι και γνωστοί δεν θεωρούν σκόπιμο να μας ενημερώσουν!) ενώ αφήνει τελευταίους (και… καταϊδρωμένους) τους επιχειρηματίες (!), 4) ότι δημοσιοποιείται η ατζέντα της Λέσχης (!) και 5) ότι υπάρχει και βιβλιαράκι που δημοσιοποιείται (ίσως ως ένθετο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα).

Ενώ και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (ΝΔ), βρίσκεται σε πλήρη ομοφωνία με την συνάδελφό του περί «μαύρης συνομωσιολογίας» και μας ενημερώνει ότι τον καλέσανε όταν ήταν Δήμαρχος, αλλά δεν ξέρει «γιατί τελικά, δεν έγινε κάτι», ότι η Λέσχη δεν παρεμβαίνει στην πολιτική (!) και αφού μας μαλώνει ότι «οργιάζει η φαντασία μας», καταλήγει «μακριά κάθε σκέψη περί συνωμοσίας και σκοτεινού παρασκηνίου».

Και τώρα διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του Paul Watson, «Leaked 1955 Bilderberg Docs Outline Plan For Single European Currency», που δημοσιεύθηκε στις 8 Μαΐου 2009, στο Infowars.com του Alex Jones.

Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg που έγινε το 1955 στη Γερμανία, αποκαλύπτουν ότι στην ατζέντα της Λέσχης υπήρχε ήδη το σχέδιο για την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός ενιαίου νομίσματος της ΕΕ, δεκαετίες προτού αυτά εμφανιστούν, καταρρίπτοντας έτσι, για άλλη μια φορά, τους ισχυρισμούς όσων λένε ότι, δήθεν, η Λέσχη Bilderberg δεν έχει καμία επιρροή στα παγκόσμια γεγονότα.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 23 με 25 Σεπτεμβρίου του 1955 στο μεγάλο ξενοδοχείο Sonnenbichl στο Garmisch-Partenkirchen, στη Δυτική Γερμανία, δημοσιεύτηκαν χθες από τον ιστοχώρο Wikileaks.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά το 2003, (από το Infowars.com) μια ερευνητική ομάδα του BBC είχε την άδεια για να έχει πρόσβαση στα αρχεία της Bilderberg που επιβεβαίωσαν ότι πράγματι η Ε.Ε. και το Ευρώ ήταν το αποτέλεσμα οραματισμού της Bilderberg. Διάβαζαν πιθανώς από τα ίδια έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από Wikileaks.

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα όταν ο Βέλγος υποκόμης και νυν πρόεδρος της Bilderberg, Étienne Davignon, (φωτο πάνω) καυχήθηκε ότι η Bilderberg βοήθησε στη δημιουργία του Ευρώ, με το να εισαγάγουν αυτοί πρώτοι την πολιτική ατζέντα για ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας
Keywords
Τυχαία Θέματα