«ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ», ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!

Σε μια συζήτηση που είχα με κατοίκους Αργεντινής, διαπίστωσα πρόσφατα ότι μετά από όσα πέρασαν με την κρίση και το ΔΝΤ, κατάφεραν και βρήκαν ανθρώπινους ρυθμούς, αφού πρώτα άλλαξαν οι ίδιοι και ανέκτησαν την χαμένη αλληλεγγύη τους σαν άνθρωποι. Ξαναβρήκαν τη χαμένη ευγένεια τους, το καλημέρα τους, την συλλογικότητα που.....
είχαν ξεχάσει παλαιότερα λόγω «εικονικού χρήματος» που κυβερνούσε επί χρόνια στη χώρα τους. Και τώρα πάνε πάλι καλά με νέους ρυθμούς ανάπτυξης…..
Μήπως πρέπει πρώτα να βρούμε και εμείς την χαμένη αλληλεγγύη μας ; Και το κυριότερο παιδιά να επαναπροσδιορίσουμε τις χαμένες αξίες και νέους στόχους μας. Να πάρουμε κουράγιο και να σταματήσουμε το κλάμα, την κατάθλιψη που μας έχει ρημάξει και να κάτσουμε κάτω με καθαρό μυαλό (όσο αντέχουμε από την πείνα) να δούμε τι νέες ανάγκες παρουσιάζονται από δω και μετά, τι μου αρέσει να κάνω, τι μπορώ και ξέρω και πως θα το κάνω;
Ναι ξέρω ότι δεν υπάρχουν λεφτά και δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές και ευκαιρίες και ο κόσμος νοιάζεται μόνο για την επιβίωση, ΑΛΛΑ είμαστε ήδη στα τελευταία σκαλοπάτια του «πάτου», συνεπώς είναι λογικό να έχουμε κατάθλιψη και να μην μπορούμε να δούμε τίποτα με καθαρό μυαλό ! Όποιος ανακτήσει αυτή τη δύναμη, θα μπορέσει πραγματικά να κρατηθεί και να βρει και πάλι το δρόμο του, όταν η Ελλάδα θα ξαναβρεί τους ρυθμούς ανάπτυξης. Γιατί θα τους ξαναβρεί κύριοι !! Ο Παπανδρέου και όλοι αυτοί που καίγονται με την τρέλα της καρέκλας, δεν θέλουν την «πολιτική τους αυτοκτονία». Αλλά ακόμα και εάν οι απέξω οι γνωστοί δολοφόνοι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ/ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ που θέλουν το ξεζούμισμα της Ελλάδος, επιδιώξουν τον αφανισμό μας, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ψυχικές μας δυνάμεις. Αυτό μετράνε τώρα και κόβουν κίνηση. Γιατί εάν καταφέρουν να τελειώσουν ένα λαό σε ψυχικά αποθέματα, τότε θα μπουκάρουν μέσα και ΤΕΛΟΣ Ελλαδίτσα…..
Αυτό μπορούμε να το αποτρέψουμε, προσπαθώντας να ξαναβρούμε το κέφι μας, την ελπίδα μας, την προσπάθεια για νέα δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες !!! Μπορούμε φίλοι…… και θα γίνει, απλά είναι σκληρή αυτή η περίοδος !! Σε λίγο καιρό οι γνωστοί οικονομικοί δολοφόνοι θα τρίβουν τα μάτια τους, καθώς θα βλέπουν ότι δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε και πάλι να ορθοποδήσουμε.
Η κίνηση των «αγανακτισμένων» είναι ότι καλύτερο για να ξυπνήσει η ελπίδα στον Έλληνα και μπράβο στους πυρήνες που το ξεκίνησαν, αλλά θέλει τώρα και από εμάς προσπάθεια, πέραν από την συμμετοχή μας και στην ανάκτηση της καθημερινής μας διάθεσης για πίστη στην δημιουργία με όποια δουλειά και ιδέα μπορούμε να προσπαθήσουμε, να κυνηγήσουμε. Ναι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά η δύναμη που θα πάρουμε αν τα καταφέρουμε, θα είναι «γροθιά» στους λιγούρηδες του εξωτερικού, που πασχίζουν να κερδίσουν από τον πλούτο της χώρας μας επί σειρά ετών !!!!!
ΦΙΛΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΤΕ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ !!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ …..!!!


ΑΝΩΝΥΜΟΣΕδώ θα πεις δ
Keywords
Τυχαία Θέματα