ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

Σήμερα το πρωί στις 8:00 το πρωί στο Ηράκλειο στην Λεωφ.Ικαρου στο ύψος της Αλικαρνασσού σταματάω με το αυτοκίνητο μου στα φανάρια Λ.Ικάρου και Ηρωδότου, μπροστά από εμένα ένας .... κύριος με φορτηγό σε άθλια κατάσταση και με μουτζουρωμένες πινακίδες ,ανάβει πράσινο και εκείνος σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Συνεχίζει την κουβέντα του με έναν παρκαρισμένο οδηγό στον απέναντι ρεύμα ,του κορνάρω ... αυτός δεν άκουσε τίποτα και συνεχίζει την κουβέντα του μετά από 1-2 λεπτά ξανακορνάρω και ...
γυρνάει και αρχίζει Αη ...Γαμ***
, θα σε γαμ**** και κτλ ,δίπλα μου είχα και την κόρη μου (11χρ) ,σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ανταποδίδω τις ύβρις απλά χαμογελάω διότι δεν επιθυμώ να πέσω σε αυτό το επίπεδο άσε που τρομοκρατηθηκα από το μένος του.

Ισως σκεφτειτε ότι εγω το κόρναρα επίμωνα και νευρίασε ,όχι δεν έγινε έτσυ το κόρναρα με ένα συντομο μπιπ και μετά από αρκετά λεπτά.

Και αναρωτιέμαι με την σειρά μου για τον εν λόγο «κύριο» ο οποίος ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά μου επειδή αναγκάσθηκε να σταματήσει την κουβέντα που είχε και αντέδρασε κατά αυτόν τον τρόπο βλέποντας μια γυναίκα με ένα μικρό παιδί .

Αυτός λοιπόν ο κύριος ο οποίος ξύπνησε το πρωί μέσα σε όλο αυτόν τον αρνητισμό και έχοντας μια στάση ζωής ανάλογη με το υβρεολόγιο που ξεστόμισε σε εμένα είναι δυνατόν ποτέ να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο στο να καλυτερέψουν τα πράγματα στην χώρα μας ??

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι ευγενείς και παιδεία δεν έχει μα και ούτε σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο του πως γίνεται να θελήσει σήμερα η στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο? Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα πέραν του εαυτού του και η γλώσσα προτρέχει του υποανάπτυκτου νού του , Ασε που είμαι και απόλυτα σίγουρη ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ … διότι μόνο τέτοιοι του έχουν απομείνει .

Αναγνώστρια από ΗράκλειοΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα