ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!!!!

Είμαι στίς Πλατείες, γιατί οι Πολιτικοί πού ψήφισα με πουλήσανε σαν πασχαλιάτικο αρνί στούς Διεθνείς Τοκογλύφους και με καταδικάσανε στήν φτώχεια και την μιζέρια!!
Είμαι στίς Πλατείες, γιατί οι Ηγέτες μου προδώσανε την Πατρίδα, παραδίδοντας Εθνική Κυριαρχία( Τήν έκδοση της Δραχμής) σε Ιδιώτες Τραπεζίτες Τοκογλύφους!!!!
Είμαι στούς δρόμους, διότι δεν.....
έχω δουλειά και αυτό οφείλεται στό ότι οι πουλημένοι Πολιτικοί με βάλανε στην ΕΕ, δήθεν
για το καλό μου!! Είμαι στούς δρόμους διότι με βάλανε στό κλεπτοσύστημα τού ψευτονομίσματος Ευρώ, ένα νόμισμα χωρίς αντίκρυσμα πού εκδίδεται από ιδιώτες τοκογλύφους, πού κάθε μέρα μου κλέβουν με τούς τόκους ότι μπόρεσα να αποταμιεύσω μέχρι σήμερα με τόν μόχθο μου και όχι με την καταλήστευση τού Δημοσίου χρήματος, όπως οι ατιμώρητοι κλεφταράδες Πολιτικοί της Χώρας μου!! Είμαι στούς δρόμους γιατί η ανεργία, μειώνει την αξιοπρέπεια μου!! Είμαι στούς δρόμους, γιατί δέν έχω χρήματα να πάρω ρουχαλάκια στά παιδιά μου και να πληρώσω την ΔΕΗ τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ και τα φάρμακά μου!! Όταν η 7ετία έβαλε ηλεκτρικό ρεύμα στό τελευταίο χωριό της χώρας μου, πίστεψα ότι ότι η χώρα μου άλλαξε μια για πάντα πρός το καλύτερο!!! Μετά όμως ήλθαν οι «Δημοκράτες» και με «απελευθέρωσαν», για να μού κλέψουν το βιός μου και την ελευθερία μου,όμως με «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ» αυτήν την φορά, δηλαδή με την Χρεωκρατία !! Οι Κλεφταράδες της Βουλής, οι «ελευθερωτές μου», εμένα τόν «απελευθερωμένο» από την «σκλαβιά της Δικτατορίας», φροντίσανε να χάσω την δουλειά μου και να πουλήσουν την χώρα μου μπίρ παρά σε αγνώστους, (μπορεί και στόν εχθρό)!!! Είμαι στίς Πλατείες γιατί, μου κόψανε το ρεύμα, γιατί μού φόρτωσαν στόν λογαριαμό την ξεφτιλισμένη ΕΡΤ, φόρους για τόν Δήμο, και ΦΠΑ!! Έκαψα 40 Ευρώ ρεύμα και μου ζητάνε 120 με τίς επιβαρύνσεις υπέρ τρίτων!!! Δηλαδή εγώ ο ελεύθερος άνθρωπος, είμαι καταδικασμένος να κρυώνω όν χειμώνα και να μαγειρεύω σε γκαζιέρα, καί να μήν έχω ψυγείο για τα τρόφιμά μου, γιατί δέν έχω να πληρώσω τούς φόρους τού Δήμου και τόν φόρο υπέρ τών Λαμογιών της ΕΡΤ, πού .....δέν την βλέπω ούτως ή άλλως διότι, όπως είναι κατευθυνόμενη.... δεν βλέπεται!!!
Είμαι στούς δρόμους και στίς Πλατείες, γιατί ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου, αλλά ούτε και το παιδί μου δανειστήκαμε ποτέ έκαστος 50.000 Ευρώ από τούς Αγγλο-Σαξονοεβραίους Τοκογλύφους, όπως ισχυρίζεται το Κράτος ότι είναι το μερίδιο μου για το χρέος!!! Το κυριότερο όμως είναι οτι είμαι στό δρόμο διότι αυτή η Κυβέρνηση οδηγεί την χώρα εσκεμμένα στό Έρεβος, και η αντιπολίτευση κοιμάται, πετώντας πού και πού καμιά βλακεία, πάνω στό παραμιλητό τού ύπνου της!! Είμαι όμως στίς Πλατείες διαμαρτυρόμενος, και για τα υπόλοιπα Κόμματα της Βουλής, πού είναι το ίδιο προδοτικά και ένοχα με τα δυο μεγάλα!!! Κανείς ποτέ δεν μας είπε την αλήθεια!!! Μέχρι και η Παπαρήγα σήμερα μας ανακοίνωσε από τηλεοράσεως ότι πρέπει να παραμείνουμε στό Ευρώ για το καλό μας, δηλαδή όπως βολεύει το κεφάλαιο και τούς Τοκογλύφους!!! Αυτοί όλοι οι βολεμένοι Πολιτικάντηδες, είναι τόσο μακριά απο
Keywords
Τυχαία Θέματα