Επίσκεψη της Μπακογιάννη στην Περιφέρεια και παζάρια με τον Ψωμιάδη

Μπορεί να βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω τόσο της έκπτωσής του από το αξίωμα αλλά και της «κλήσεως υπόπτου για ανωμοτί εξέταση», για τρία κακουργήματα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν σκοπεύει να υποστείλει τη σημαία της ενασχόλησης με την πολιτική, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στα πλαίσια της εμμονής του αυτής θα πρέπει να αποδοθεί και η....
σημερινή αιφνίδια (και μη ανακοινωθείσα) επίσκεψη
της Ντόρας Μπακογιάννη στο γραφείο του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (αλήθεια "εργάζεται" ακόμη ο Νομάρχης της καρδιάς μας ; πηγαίνει γραφείο ;).
Και τι λουλούδια (ανθοδέσμες) τι αγκαλιές, κοπλιμέντα και φιλιά να δείτε που προσέφερε ο Σαλονικιός στην θυγατέρα Μητσοτάκη δεν περιγράφονται.
Και μετά χάθηκαν στη δροσιά του γραφείου του και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία μιας ώρας (τα δυο τους μόνα).
Οι γνωρίζοντες επιμένουν στο θαυμάσιο κλίμα που ακτινοβολούσαν αμφότεροι κατά την έξοδό τους. Γεγονός που πρέπει να ερμηνευθεί σε κατ' αρχήν συμφωνία.
Τώρα το θέμα της συζήτησης εικάζουμε πως ήταν η προσχώρηση του Παναγιώτη στο κόμμα της Μπακογιάννη. Είναι καρατσεκαρισμένη η πικρία που διακατέχει το Νομάρχη (άντε πρώην) προς τη ΝΔ εξαιτίας της ελλιπούς στήριξής στην υπόθεση της αποπομπής του από το αξίωμα. Και οι ιδιαίτερα ψυχρές σχέσεις, για το λόγο αυτό, με τον Σαμαρά.
Άρα για αλλαγή στέγης κουβεντιάσανε μάλλον. Έπειτα ούτε για πραγματική μετακόμιση πρόκειται.
Στο διπλανό διαμέρισμα σκέφτεται να πάει. Δεν είναι και πολύ μακρυά.....

http://activistika.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα