ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μ.ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΗΓ. ΕΦΡΑΙΜ

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 το πρωί, ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχάλης Ηλιάδης επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.
Η επίσκεψη έγινε τόσο για πνευματικούς και ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και για να καταδείξει την έμπρακτη συμπαράσταση της Παρατάξεως στην παντελώς άδικη απόφαση προφυλάκισης του Καθηγουμένου, τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος κ.
Ηλιάδης ζήτησε να πληροφορηθεί δια στόματος του.....
Αρχιμ. Εφραίμ τα της υποθέσεως της Ι.Μονής Βατοπαιδίου, δεδομένου ότι οι μέχρι σήμερα δημοσιογραφικές πληροφορίες και ανακοι-νώσεις είναι αντιφατικές, μυθώδεις και αλληλοσυγκρουόμενες.
Είναι ενδεικτικό της σαθρότητος του πολιτικού συστήματος της Χώρας μας το γεγονός ότι δια μεν τους πολιτικούς η παραγραφή των αδικημάτων τους είναι πολύ σύντομη ενώ για τους απλούς πολίτες η παραγραφή γίνεται μόνο μετά την παρέλευση 25ετίας!
Η Παράταξή μας εκφράζει για μια ακόμη φορά τον αποτροπιασμό της για το αμοραλιστικό μόρφωμα που λέγεται «νόμος περί ευθύνης υπουργών», ενός νόμου που ουσιαστικά, όχι μόνο νομιμοποιεί τις πολιτικές παρανομίες αλλά παρακινεί τους πολιτικούς να παράγουν διαφθορά!

Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

http://agioritikovima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα