ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Αγαπητοί κύριοι,

Θα ήθελα να σας ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ να με βοηθήσετε να καταγγείλω το πόσο γελοία είναι η κα ( ο Θεός να την κάνει) Διαμαντοπούλου και οι μέθοδοι διαφάνειας που χρησιμοποιεί για να «τακτοποιεί» τις δουλείες της.
Πριν από λίγο καιρό βγήκε η προκήρυξη για την Δ΄ περίοδο των.....
θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας. (Εγώ είχα την τύχη να είμαι στις 2 προηγούμενες περιόδους σαν διοικητικό στέλεχος στη θυρίδα του Πειραιά. Εννοείται ότι είχα όλα τα τυπικά προσόντα που ζητούσε η προκήρυξη όπως
2 χρόνια προϋπηρεσία σε θέση γραμματειακής υποστήριξης, απολυτήριο λυκείου, πτυχίο αγγλικών, και πιστοποίηση χρήσης Η/Υ και ήμουν έγγαμη και τρίτεκνη.)(Αυτή τη στιγμή έχω 2 χρόνια προϋπηρεσία σαν Διοικητικό Στέλεχος Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας.). Η προκήρυξη λοιπόν ζητούσε για τα Δ.Ε. (όπως εγώ) απολυτήριο λυκείου και μια υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι χρήστης Η/Υ…Όποιος λοιπόν είχε αυτά τα τυπικά προσόντα για «λόγους διαφάνειας» θα έδινε ένα τεστ δεξιοτήτων( επειδή στις προηγούμενες περιόδους των θυρίδων είχαν κατηγορηθεί ότι έμπαιναν μόνο βύσματα) και αυτοί που θα περνούσαν το τεστ, θα προχωρούσαν σε μια προφορική συνέντευξη. Σήμερα λοιπόν 4/8/2011 είδα τα ονόματα των επιτυχόντων και θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου και αμέσως θα σας πω το γιατί, αφού άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που θέλω να ξεμπροστιάσω την κα ( ο Θεός να την κάνει) Διαμαντοπούλου και τους ομοίους της.

Δίναμε λοιπόν ένα «Τεστ Δεξιοτήτων» με 25 ερωτήσεις επιστημονικής φαντασίας (τουλάχιστον για ένα φτωχό Δ.Ε. σαν εμένα ) που έπρεπε να απαντηθούν σε 35΄.Να σημειωθεί ότι κάθε ερώτηση είχε 5 πιθανές απαντήσεις και ότι για να διαβάσεις και να εμπεδώσεις μόνο την ερώτηση ( που έπιανε τουλάχιστον 1/3 σελίδας) και τις απαντήσεις της( τα υπόλοιπα 2/3), είχες φάει τον χρόνο σου. Όλο αυτό όμως δε μπορώ να τους χρεώσω ως μεμπτό γιατί αυτοί θα ισχυριστούν ότι εγώ μπορεί να μη τα κατάφερα υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που τα πήγαν πολύ καλά. Και εδώ αρχίζει η παράσταση!!!

Το τεστ το δίναμε από τον δικό μας χώρο με τον δικό μας Η/Υ. Που σημαίνει χωρίς καμία επιτήρηση, άρα θέλω να μου πει η κα ( ο Θεός να την κάνει ) Διαμαντοπούλου σε ποιο σημείο της διαδικασίας αυτής υπάρχει διαφάνεια, όταν κάλλιστα θα μπορούσε να είχε συμπληρώσει αυτό το τεστ ο μπάρμπας μου ο Πρύτανης αντί εμού. Σημειώσατε παρακαλώ ότι εγώ η ίδια έδωσα το τεστ όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για την αγαπημένη μου κουμπάρα, φίλη και εξαδέλφη (έγραψα πολύ καλύτερα στο δικό της τεστ, τι ειρωνεία ,εεε!!!) της οποίας το όνομα μπορώ να σας γνωστοποιήσω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θέλω επίσης να ΦΩΝΑΞΩ, να ακουστώ μέχρι την Αχαρνών 417 ( ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ), ότι κόβω το δεξί μου χέρι και το πετάω στα σκυλιά, σε αυτούς που μπήκαν στο πρόγραμμα έπεσε τρελό σκονάκι…. Ξέρετε απλοί αριθμοί είναι… Το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω ούτε που μπορώ να απευθυνθώ ούτε καν αν μπορώ να κάνω κάτι. Μου είπαν να κάνω ένσταση. Τι ένσταση να κάνεις σε μια προκήρυξη
Keywords
Τυχαία Θέματα