Επιστολή "φωτιά" των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

Πυρά και αιχμές κατά Κοντογεώργου..
"Υπόδικος και αναξιόπιστος ο Βουλευτής Ευρυτανίας"

Σκληρή γλώσσα με σαφής αιχμές αλλά και υπόνοιες κατά του Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Κώστα Κοντογεώργου αφήνουν σε επιστολή τους οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία,κκ,Λάμπρος Τσιτσάνης-Γιάννης Σταμάτης και ο Δημήτρης Καρφής.
Στην επιστολή τους προς τον.....
Ευρυτανικό Λαό
αναφέρονται με σκληρά λόγια προς τον υποψήφιο της ΝΔ και λέγοντας τον υπόδικο(για υπόθεση
με εμφιάλωση) αλλά και αναξιόπιστο όσων αφορά τα έργα στο νομό.
Επίσης αφήσουν σαφής αιχμές και κατηγορίες με υπόνοιες και με μεγάλη δόση ειρωνίας,για συγκεκριμένα ήμιτελή έργα αλλά και με το θέμα με τους "αναπήρους" αναφέροντας χαρακτηριστικά..."Ενδιαφέρθηκε τα μέγιστα για τους αναπήρους όλων των ειδών ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου ή ποσοστού αναπηρίας"..
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή "φωτιά" των υποψηφίων του Πασοκ..
"Πέρασαν δώδεκα(12)ολόκληρα χρόνια από την εποχή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του Νομού μας ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κοντογιώργος. Θα περίμενε λοιπόν κάποιος καλόπιστος κάτοικος του Νομού αυτού, από τον διεκδικούντα και πάλι την ψήφο σας, να εκτελέσει κάποιο από τα τόσα έργα που εξήγγειλε προεκλογικά και προ 12ετίας(1998-2010). ΄Ηλθε λοιπόν τώρα η ώρα του απολογισμού η ώρα της κρίσεως τόσο αυτού όσο και ημών.

Μήπως άραγε προέβη στην έναρξη έστω της εκτέλεσης και δημοπράτησης του δρόμου της ανατολικής πρόσβασης της νέας Ε.Ο Καρπενησίου –Λαμίας; Η μήπως προέβη σε κάποιες άλλες συγκεκριμένες ενέργειες για την αξιοποίηση της λίμνης των Κρεμαστών;
Αλλά μήπως προχώρησε σε κάποια άλλα έργα οδοποιίας ή έστω και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Καρπενησίου-Κέδρων; Τέλος μήπως ολοκλήρωσε κάποια έργα σχετικά με τους ΧΥΤΑ στην Ευρυτανία και στους πρώην Δήμους της και δεν το αντιληφθήκαμε; Και τούτο γιατί όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής του στην Νομαρχία εμείς είδαμε πολλούς Δημάρχους του Νομού μας να σέρνονται κυριολεκτικά στις αίθουσες των ποινικών Δικαστηρίων της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας με αποκορύφωμα να παραπεμφθεί και ο ίδιος ο παραπάνω υποψήφιος Βουλευτής ως κατηγορούμενος στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας μαζί με άλλους οκτώ (8)συγκατηγορουμένους του για την περίφημη υπόθεση του Εργοστασίου Εμφιαλώσεως νερού στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Ευρυτανίας. Άλλο και τούτο πάλι.
Η δίκη του βέβαια δεν έγινε τον περασμένο Μαϊο λόγω της εκλογής του Βουλευτή Ευρυτανίας και ανεβλήθη η υπόθεσή του. Βεβαίως παραμένει υπόδικος.
Οφείλουμε όμως να …ομολογήσουμε ότι επί θητείας του ως Νομάρχου προέβη σε ορισμένα έργα όπως: α) Η διεμβόλιση του Βελουχιού προκειμένου να συνδεθεί το Καρπενήσι με …την Αγία Τριάδα ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, β) Το έργο της κατασκευής της επαρχιακής οδοποίίας της Σαρκίνης με την Καταβόθρα γ) Της επαρχιακής οδού Φειδακίων Αγίας Βλαχέρνας δ) Ενδιαφέρθηκε τα μέγιστα για τους αναπήρους όλων των ειδών ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου ή ποσοστού αναπηρίας ε) Δώδεκα χρόν
Keywords
Τυχαία Θέματα