Επιστολή Καλούδη προς τους αρχηγούς της Αριστεράς

Ενημέρωση από τον κο Καλούδη.

ΠΡΟΣ

κ. Αλέκα Παπαρήγα, Γενική Γραμματέα Κ.Ε. Κ.Κ.Ε.
κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο ΣΥ.ΡΙΖ.Α
κ. Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο Δημοκρατικής Αριστεράς
κ. Γιάννη Δημαρά, Πρόεδρο Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών

Κέρκυρα 26 Γενάρη 2012

Αξιότιμη, –οι Κυρία και Κύριοι Αρχηγοί,

1. Η χώρα διέρχεται τη χειρότερη περίοδό της μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Ελλάδα, μία σχετικά πλούσια
χώρα, κυρίως λόγω του τουρισμού, της ναυτιλίας και του ορυκτού πλούτου αλλά και των κυτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε περίοπτη γεωπολιτική θέση, χρεωκόπησε εξαιτίας ανάξιων και διεφθαρμένων πολιτικών ενταγμένων σε ένα κλειστό πολιτικό σύστημα εξουσίας, Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., που καλλιέργησε, ευνοεί και διαιωνίζει το ακαταδίωκτο, την απόλυτη ατιμωρησία υπουργών και βουλευτών, που δεν υπόκεινται σε λογοδοσία, που είναι αλληλοεξαρτώμενο με επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν τους απίστευτα πολυδάπανους προεκλογικούς αγώνες των 52 Δήμων της Β΄ Αθηνών κ.λ.π.

2. Είναι δυνατόν όταν ακόμη και για ένα πολιτιστικό σωματείο υπάρχει αυστηρή νομοθεσία από τον Αστικό Κώδικα και απαιτούνται 21 άτομα για την ίδρυση του και απαρτία του 50 % για να' χει απαρτία, για τα κόμματα, κυρίως τα μέχρι σήμερα κυβερνητικά του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να μην υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη της λειτουργίας τους, και του πραγματικού ελέγχου των οικονομικών τους, πολύ περισσότερο όταν εισπράττουν δεκάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο δημόσιο χρήμα από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τον κάθε Έλληνα, άμεσα και έμμεσα, πληρωτή φόρων;

Αρνούμαστε να πληρώνουμε πλέον με τη δυσβάσταχτη φορολογία κηφήνες, αργόμισθους, που δεν πάνε στην δουλειά τους στο Δημόσιο (και κάνουν μικροπολιτική ή είναι αναριχημένοι σε δημόσια αξιώματα) και ατιμώρητους κλέφτες του Δημοσίου Χρήματος.

Όταν ένα μαγαζί που πωλεί τυρόπιττες και δεν έχει πάρει επιδότηση από το κράτος δέχεται έλεγχο του ΣΔΟΕ έτσι και τα κόμματα που κυβερνούν μία χώρα και εισπράττουν δημόσιο χρήμα οφείλουν να δημοσιοποιούν αναλυτικά στοιχεία που ακριβώς ξοδεύουν τα χρήματα των φορολογούμενων.

Πως θα πεισθούν οι πληρωτές των φόρων να μη κάνουν φοροδιαφυγή, όταν δεν ξέρουν που πάνε τα χρήματά τους;

3. Ο πληττόμενος λαός από τα κόμματα του Μνημονίου και της Εξουσίας, οι ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ, οι άνεργοι νέοι, οι εξαθλιωμένοι, οι νεόπτωχοι, οι εξαφανιζόμενοι επαγγελματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, οι εργαζόμενοι στην μαύρη αγορά για 300 - 400 ευρώ το μήνα, οι αγρότες, οι αποκλεισμένοι και αδικημένοι ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ αναζητούν άμεσα Γνήσια και Αξιόπιστη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.

4. Η πολιτική κατάρρευση του άλλοτε ΠΑΣΟΚ εξ' αιτίας της εισαγωγής από τη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου = δολλαρίου = ΗΠΑ μέσω του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της εφαρμογής της πιο αδίστακης αντιλαϊκής ακροδεξιάς πολιτικής που γνώρισε ποτέ το νεοελληνικό κράτος, σε πλήρη διάσταση με τη λαϊκή εντ
Keywords
Τυχαία Θέματα