Επίθεση Ιγνάτιου στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ τα οποία χαρακτήρισε «καφενεία»

Από δω το είχε, από κει το έφερε, βρήκε πάλι τρόπο να ξεχωρίσει στην Ιεραρχία ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος. Κάνοντας λόγο ο Αρχιεπίσκοπος για την απήχηση που έχουν τα θέματα της εκκλησίας στις ιστοσελίδες και μάλιστα σε αυτές που με εκκλησιαστικό περιεχόμενο, ο μητροπολίτης Ιγνάτιος, βρήκε την… ευκαιρία να εξαπολύσει μία πρωτοφανή επίθεση κατά των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης που ασχολούνται με τα της εκκλησίας, αφήνοντας εμβρόντητο το σώμα της ιεραρχίας.
Ο…
μοντέρνος κατά τα άλλα και ιδιαίτερα προβεβλημένος ιεράρχης – που θέλει τρομάρα του να γίνει και αρχιεπίσκοπος- είπε απευθυνόμενος
στον Ιερώνυμο: «εμείς τα δημιουργήσαμε αυτά τα… καφενεία Μακαριότατε για να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας!
Δεν έχουν μεγάλη απήχηση όσο η τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά. Ειδικά αυτό περί τηλεόρασης δεν μπορούσε να μην το πει, ευλογώντας φυσικά τα γένια του για το πάλαι ποτέ «αρχονταρίκι» που ήταν μια καθαρά δική του εκπομπή και που προέβαλλε πρωτίστως τον εαυτό του.
Μάλιστα προέτρεψε τον Αρχιεπίσκοπο να μη δίνει σημασία στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι κυρίως φουσκωμένα. Επίσης ζήτησε οι απόψεις αυτές περί… καφενείων να μην γραφτούν στα πρακτικά της συνόδου!

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα