ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ.ΙΩΑΝΝΟΥ;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;

Δεν θα κάτσω να γράψω αράδες για το αν η μετάδοση του Ιωάννου απο την κρατική τηλεόραση ήταν καλή ή όχι. Για αυτό υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι και άλλοι που την βρίσκουν πολύ περισσότερο να αναλώνονται σε τέτοιου είδους πράγματα.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ,ΟΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ....

Υπήρξε στο πρώτο
ημίχρονο μια φάση του γαύρου σε μια επίθεση ,όπου ο παίκτης του είναι στον αέρα και με την μπάλα στο χέρι ,στα 0 δευτερόλεπτα. Εν τέλει σουτάρει και πετυχαίνει το καλάθι.
Μπαίνει αμέσως το replay και ο Ιωάννου ,ενώ η φάση είναι ξεκάθαρα άκυρη ,αρχίζει και ανακαλύπτει όρους για ...κρυμμένο χρόνο που υπάρχει στα 0 δευτερόλεπτα και δεν αντικατοπτρίζεται στο χρονόμετρο!! Ναι ,ακριβώς αυτό είπε και αν βγάλετε συμπέρασμα τι ήθελε να πει ο ποιητής ,ας πει και σε εμάς.

Δεύτερο ημίχρονο τώρα ,μόλις ξεκίνησε και ο Φώτσης σε ακριβώς ίδια φάση σουτάρει και η μπάλα ενώ είναι στα χέρια του δεν προλαβαίνει την λήξη της επίθεσης. Βάζει το καλάθι και αυτό ακυρώνεται. Πάμε πάλι replay ..εκεί ο Ιωάννου είναι κάθετος και μιλάει για ακυρωθέν καλάθι. Ούτε εσωτερικοί χρόνοι ,ούτε κρυμμένα δευτερόλεπτα ..

Τα συμπεράσματα δικά σας ...και αν μπορείτε κόφτε αυτές τις 2 φάσεις ,βάλτες τες σε ένα βιντεάκι και στείλτε τες μας.

http://panathinaikos-press.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα