Εθνοπατέρες σε απόγνωση!!!

Τρεις υποθέσεις γεμάτες ... διαπλοκή!!!

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Η κοροϊδία την οποίαν υφιστάμεθα ως πολίτες, από αυτό το “σάπιο” πελατειακό και σαθρό πολιτικό σύστημα δεν έχει όρια. Το θράσος περισσεύει από τούς πολιτικούς μας, βο(υ)λευτές, υπουργούς και εν γένει διαχειριστές της εξουσίας, σε αυτόν τον τόπο.

Ειδικότερα όμως από.....
τους βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου την τελευταία τριετία, η κοροϊδία, τείνει να εξελιχθεί σε μόνιμη τραγωδία, με συμπεριφορές ανάλογες απέναντι “ιθαγενών”.

Υποτιμούν απροκάλυπτα την νοημοσύνη μας όταν συγχρόνως με τα
αίσχη τους (και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ) έρποντας και μειδιώντας, αναζητούν ώς χαμαιλέοντες, να υποκλέψουν ξανά την ψήφο μας.

Δεν αναφέρομαι συλλήβδην σε oλους τούς βουλευτές, υπάρχουν φωτεινές, πλην όμως ελάχιστες, εξαιρέσεις του κανόνα.

Δυστυχώς υπάρχει μια μερίδα Ελλήνων πολιτών οι οποίοι θα ξεγελαστούν από τις “γαλιφιές” των επαγγελματιών του είδους.

Η χώρα εισήλθε σε μία περίοδο “κρίσης” από τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ο τότε νεοεκλεγείς πρωθυπουργός ΓΑΠ υπεσχέθη ότι τα “λεφτά υπάρχουν”, εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό, υφαρπάζοντας την ψήφο του. Ο ίδιος υπεσχέθη ότι δεν θα “προστρέξουμε” στο ΔΝΤ προς αναζήτηση της σχετικής οικονομικής βοήθειας, βάζοντας μάλιστα το “περίστροφο” πάνω στο τραπέζι(!), και ήταν ο ίδιος όταν πολύ σύντομα απο το Καστελόριζο ανακοίνωνε την προσφυγή στον τριμερή δανεισμό της χώρας, υπακούοντας ώς υποτακτικός και υπόδουλος τας εντολάς των πιστωτών-τοκογλύφων, και όπως φαίνεται πλέον σήμερα και τας εντολάς των παγκόσμιων κερδοσκόπων.

Υπεσχέθη ο ΓΑΠ, ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα υποστεί απώλεια της Εθνικής του κυριαρχίας, και ήταν ο ίδιος ο οποίος ανακοίνωσε κατόπιν την απώλειά της.

Υπεσχέθη ότι δεν θα επιβληθούν νέα φορολογικά μέτρα και επεβλήθησαν λίγες ημέρες μετά από την δήλωσή του, και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να επιβάλλουν μέτρα ανάλγητα και σκληρά τα οποία όμως πλέον δεν αντέχει ο Ελληνικός λαός.

Μεταβίβασαν την εξουσία “θεωρητικώς” σε άλλη κυβέρνηση, πρακτικά παρέμειναν οι ίδιοι, οι “κηπουροί” του ΓΑΠ, στον κ. Λ. Παπαδήμου, χρησιμοποιώντας τον, ώς πολιτικό άλλοθι διάχυσης των τεράστιων ευθυνών τις οποίες έχουν.

Και ενώ υπέγραψαν οι κύριοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου (Βενιζέλος, Λοβέρδος, Αβραμόπουλος, Ρέππας, Διαμαντοπούλου, κτλ.), και συνεχίζουν έως και σήμερα να υπογράφουν “φιρμάνια” για εξοντωτικά, άδικα και δυσανάλογα μέτρα είς βάρος του Έλληνα εργαζόμενου πολίτη, σήμερα έρχονται ως “κοινοί χαμαιλέοντες”, αλλάζοντας το πολιτικό χρώμα τους, να ζητήσουν την επιβεβαίωσή τών πράξεών των.

Ας δούμε όμως χαρακτηριστικά και συμπεριφορές αυτών των “εθνοπατέρων” της διαχείρισης και της διαπλοκής με την εξουσία.

Πρώτη υπόθεση : Αναφορά προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ Γεράσιμο
Keywords
Τυχαία Θέματα