Ετσι θα παταχθει η φοροδιαφυγη

Οσοι ασχοληθηκαν με την παταξη της φοροδιαφυγης πρεπει να ελεγχθουν αυτοι και οι συγγενεις τους μεχρι 3ου βαθμου,οι καταθεσεις και η περιουσια τους ....για τα τελευταια 30 χρονια.

Οσοι βρεθουν να εχουν αποκομισει κερδος που δεν δικαιολογειται θα πρεπει να.....
φυλακιστουν μετα απο δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας κατα της χωρας;οι περιουσιες και οι λογαριασμοι τους να δημευτουν οπως και αυτες των συγγενων τους.

Οσοι στο μελλον ασχοληθουν με την παταξη της φοροδιαφυγης θα πρεπει να ελεχθουν πριν προσληφθουν
για τα περιουσιακα τους στοιχεια,θα πρεπει να δινουν κατασταση των ελεγχων τους σε δικαστικο λειτουργο,να ελεγχονται με καθε λεπτομερεια οι οικονομικες τους απολαβες καθε εξη μηνες.

Οι θεσεις αυτες δεν πρεπει να ειναι μονιμες αλλα οι υπαλληλοι να αλλαζουν.

Ο εισαγγελεας ζητησε την διωξη του Καπελερη για κουκουλωμα προστιμων 15 εκατομμυριων ευρω,ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν βεβαιωμενα προστιμα,εχουν πολλους τροπους να πλουτιζουν ολοι αυτοι με χιλιαδες παραθυρακια που αφηνουν τους κλεφτες ατιμωρητους και τους ιδιους παμπλουτους.

Το υποικ ειναι μια φωληα ληστων,οι ιδιοι αφηνουν αυτα τα εγκληματα να γινονται,αδιαφορουν για τις καταγγελιες για φοροδιαφυγη,δεν ενημερωνουν τον καταγγελοντα προφασιζομενοι το προσωπικο απορρητο και καλυπτουν τους μεγαλοκαρχαριες με καθε τροπο.

Αυτη ειναι το συστημα που και τα δυο κλεφτοκομματα εχουν βοηθησει να γινει.

Αν δεν τα ξεριζωσουμε απο την χωρα δεν θα δουμε ασπρη μερα.

http://harrytsopanos.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα