Ευ.Βενιζέλος: Γυρίστε αλλά πρώτα...συμφωνήστε!

Προσκλητήριο επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ σε όλους, απηύθυνε ο Βαγγέλης Βενιζέλος από το βήμα του εθνικού συμβουλίου του κόμματος.
Βασικός όμως όρος είναι να αποδέχονται τις προγραμματικές θέσεις και τις στρατηγικές επιλογές της παράταξης.

«Καλώ όλα τα κοινοβουλευτικά στελέχη να στρατευθούν. Όλα τα μέλη της Κ.Ο που εκλέχθηκαν με τα.....
ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
το 2009 χωρίς εξαίρεση, εντάσσονται στα ψηφοδέλτια και όσοι δεν είναι πια στην Κ.Ο καλούνται να επανενταχθούν σε αυτήν». τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι η κίνηση ενότητας στην οποία προβαίνει τώρα δεν θα επαναληφθεί. «ως νέος πρόεδρος οφείλω να κάνω μια κίνηση ενότητας. Απαιτείται όμως συνειδητή και υπεύθυνη ανταπόκριση γιατί δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τέτοιες ευκαιρίες».

Το κάλεσμα του Βαγγέλη Βενιζέλου αφορά όλους όσοι είχαν διαγραφεί από την Κ.Ο γιατί είχαν καταψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο,( Βάσω Παπανδρέου, ακόμη και στελέχη όπως η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης,με την προϋπόθεση όμως ότι θα δηλώσουν δημόσια ότι συμφωνούν με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ,) όσους αποστασιοποιήθηκαν από την Κ.Ο και είτε παραιτήθηκαν είτε ανεξαρτητοποιηθήκαν, όπως π.χ Μιλένα Αποστολάκη, Γιώργος Φλωρίδης Εκτωρ Νασιώκας,ενώ βάζει τέλος στην αναμονή εκείνων που είχαν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό με το ερώτημα της εξόδου από τα ψηφοδέλτια καθώς είχαν υπερψηφίσει το μνημόνιο επί της αρχής αλλά καταψηφίσει κάποιες διατάξεις πχ Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Καρύδης.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα