Φωνάζει στην Κερατέα να τ' ακούσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος Μανδραβέλης δεν μας ξαφνιάζει καθώς έχει δείξει και στο παρελθόν την αντίθεσή του στον δίκαιο πια και με δικαστικές αποφάσεις αγώνα της Κερατέας ενάντια στον σχεδιασμό εγκατάστασης ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο Κερατέας.

Είναι ευνόητο ότι δεν γράφει ούτε για να ενημερώσει ούτε για να υπερασπιστεί την νομιμότητα αλλά γράφει κατόπιν εντολής με σκοπό να παραπλανήσει την....
κοινή γνώμη
υπέρ των συμφερόντων των προϊσταμένων του τους οποίους και υποδεικνύει μέσα από το "άρθρο" του. Και δεν είναι άλλοι από αυτούς που ήθελαν να πραγματοποιήσουν με την βία ένα παράνομο έργο. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εκλάβει κανείς την κατάληψη της Κερατέας επί 128 μέρες με αστυνομικές δυνάμεις έτσι ώστε να επιτύχουν τον σκοπό τους;

Όχι δεν είχαν το δίκιο με το μέρος τους, είχαν την δύναμη. Και θεώρησαν πως με τις δυνάμεις καταστολής θα μπορούσαν να καταστείλουν το δίκιο του Έλληνα.

Κάπου όμως σκόνταψε η "δουλειά" και σίγουρα δεν σκόνταψε μόνο στην "τάφρο" της Λεωφόρου Λαυρίου. Βλέπετε όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος τότε ο Έλληνας θα τον υπερασπιστεί με σθένος, αποφασιστικότητα και αυτοθυσία. Έτσι έπραξαν ως όφειλαν και οι κάτοικοι της περιοχής. Ήταν ένας άνισος αλλά υπέροχος και δίκαιος αγώνας που κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο με την δύναμη που επέδειξαν οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής απέναντι στα σχέδια των "εμπόρων απορριμμάτων" που θέλησαν να στήσουν το μαγαζάκι τους στην περιοχή.

Τελικά ο συνδυασμός Κερατέας - ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται κόκκινο πανί για τον εν λόγω αρθρογράφο της εφημερίδας "Καθημερινής" και η ομιλία Τσίπρα στην Κερατέα υπήρξε η αφορμή για να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην Κερατέα γεμάτη ανακρίβειες και λασπολογία.

Η ιστορία με την κατασκευή χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων τόσο στην Κερατέα όσο και στο Γραμματικό ¨βρωμάει" περισσότερο και από τα ίδια τα σκουπίδια που θα φιλοξενούσαν οι χώροι αυτοί. Και όταν οι κάτοικοι προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν και να αποκαλύψουν τι κρύβεται από πίσω, τότε το σύστημα αντέδρασε βίαια και κατασταλτικά όπως ίσως ποτέ άλλοτε. Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και ο ξενοδόχος σε αυτές τις περιπτώσεις ονομάζεται κοινωνική συναίνεση και λαϊκή νομιμοποίηση, εν ολίγοις τα θεμέλια της δημοκρατίας μας.

Αν σας ενοχλεί το ότι η Κερατέα υπήρξε ένα πρώιμο αντιμνημονιακό μοντέλο, τι να κάνουμε τώρα... Αυτό υπήρξε όντως. Και τώρα είναι όλη η Ελλάδα. Και αυτό σας ενοχλεί; Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα αλλά δεν συμΠΑΣΧΟυμε μαζί σας. Συμπάσχουμε με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Το χρονικό του αγώνα της Κερατέας σας πληροφορώ ότι έχει γραφεί και μάλιστα με χρυσά γράμματα στις καρδιές όλων των κατοίκων της Λαυρεωτικής και όχι μόνο. Και δεν θα μπορέσει κανένας "Μανδραβέλης" να τον απαξιώσει.
http://www.forkeratea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα