Φοβερό...Ο ΓΑΠ προσκάλεσε του Γερμανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα...με διευκολύνσεις φυσικά

Ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων είπε στα μούτρα του προέδρου των Ελλήνων βιομηχάνων " οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι πατριώτες και να το δείχνουν εμπράκτως" και ο πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων στο τέλος της ομιλίας του τον χειροκρότησε παρακαλώ.
Σε απάντηση ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κάλεσε τους Γερμανούς βιομηχάνους να....
επενδύσουν στην Ελλάδα διότι προφανώς θα είναι πραγματικοί πατριώτες ,αλλά γνωρίζουμε
για πια χώρα.
Οι Γερμανοί βιομήχανοι από την πλευρά τους λένε ότι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και να φέρουν την τεχνογνωσία τους στους τομείς , "ακούσατε -ακούσατε", του τουρισμού, των τροφίμων και της ενέργειας.
Σε παρασκηνιακές αλλά σαφείς απαιτήσεις των επιχειρηματιών της Γερμανίας ζητούν "ειδική φορολογική" μεταχείριση για να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα.
Συμπέρασμα,
για μια ακόμη φορά πήγε να ξευτελίσει τους Έλληνες επιχειρηματίες και την Ελλάδα γενικότερα.
Θα έρθουν οι Γερμανοί να φέρουν στην Ελλάδα τεχνογνωσία στον τουρισμό και στα τρόφιμα, στον τουριστικό τομέα η Ελλάδα είναι από της μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου και θα φέρουμε την "πρώην ναζιστική νεολαία" για να μας βοηθήσει στον τομέα αυτό?
Γιατί δεν δίνει διευκολύνσεις στις Ελληνικές επιχειρήσεις και τις δίνει στου Γερμανούς?
Γιατί εξαθλιώνει της Ελληνικές επιχειρήσεις με χαράτσια, έκτακτους φόρους και περαιώσεις,
Γιατί δεν ζητάει επενδύσεις από τους Γερμανούς σε τομείς που υστερούμε, όπως η βαριά βιομηχανία,υψηλή τεχνολογία και θέλει επενδύσεις σε τομείς που η Ελλάδα είναι σε πολύ καλή θέση, μήπως για να εκτοπίσει τους 'Ελληνες από κάθε κομμάτι της αγοράς και να φέρει τους "πατριώτες" Γερμανούς στην θέση τους.

Το ότι παρουσιάζεται ως βλάκας ο ΓΑΠ δεν σημαίνει ότι δεν θα λογοδοτήσει για της βαθιές επικύψεις που έχει κάνει προς όφελος "μόνο" των ξένων.

Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να μην προλάβει να αποδράσει...


VOLCANOΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα