Φθιώτιδα: Του πήραν 7.500 ευρώ! Απατεώνες τηλεφωνούν σε συνταξιούχους και τους εξαπατούν

- Προσοχή!!! Νέα μέθοδος εξαπάτησης ηλικιωμένων...
- Κατάφεραν να πάρουν 7.500 ευρώ από 86χρονο στη Φθιώτιδα

Μέχρι τώρα μας είχαν συνηθίσει να πλησιάζουν ηλικιωμένους και να τους εξαπατούν παίρνοντάς τους διάφορα ποσά μικρά ή μεγάλα, με το πρόσχημα συνήθως ότι χρωστούν τα παιδιά τους.

Οι απατεώνες όμως σκαρφίζονται και νέες μεθόδους, όπως αυτή που αποκαλύπτει το...
LamiaReport και θα διαβάσετε παρακάτω:

Το τηλέφωνο του 86χρονου χτύπησε και άκουσε από την άλλη άκρη της
τηλεφωνικής γραμμής τον "υπάλληλο του ΙΚΑ" να του λέει: και αφού του είπε και κάποιες άλλες λεπτομέρειες και τον μπέρδεψε, κατέληξε λέγοντάς του ότι για να πάρει αυτά τα αναδρομικά έπρεπε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha bank στο όνομα Κ. Καλ...., το ποσό των 2.500 ευρώ.
Ο ηλικιωμένος την επόμενη μέρα έφυγε από το χωριό του στην ανατολική Φθιώτιδα και πήγε στη Λαμία και έκανε την κατάθεση.
Το απόγευμα ο απατεώνας τηλεφώνησε ξανά και του είπε ότι πρέπει να καταθέσει 5.000 ευρώ στον ίδιο λογαριασμό, πράγμα το οποίο και έκανε ο ηλικιωμένος την επόμενη μέρα.
Έχοντας "γλυκαθεί" ο απατεώνας, του τηλεφώνησε για τρίτη φορά και του είπε να καταθέσει 2.500 ευρώ ακόμη, αυτή τη φορά στην Εμπορική τράπεζα σε άλλο λογαριασμό.
Ο 86χρονος πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας για να καταθέσει τα χρήματα, αλλά πάνω στη συναλλαγή και την κουβέντα, η υπάλληλος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν τον άφησε να καταθέσει τα χρήματα, προτρέποντάς τον να ενημερώσει αμέσως στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport από το συγγενικό του περιβάλλον, τα χρήματα αυτά (10.000 ευρώ) ήταν για τον ηλικιωμένο τα μόνα που είχε από οικονομίες μιας ζωής.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα