Γ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν τί θέλουν να κάνουν για την Ελλάδα

ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσε και για την Δημοκρατική Αριστερά, μιλώντας νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου, Γιώργος Φλωρίδης.

Για το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ διέρχεται βαθιά
κρίση, από την οποία δύσκολα θα βγει, γιατί δεν....
έχει δυνάμεις, ούτε ιδέες, για να βγει, η οποία οφείλεται και στο ηγετικό του ζήτημα, κυρίως όμως οφείλεται στην κρίση ταυτότητας που περνάει. Άμα ρωτήσει το ΠΑΣΟΚ, αυτό το ΠΑΣΟΚ που έχει απομείνει, ποιά συμπεράσματα έχει βγάλει από αυτά τα δύο χρόνια περί της εισόδου της χώρας στο μνημόνιο, δε νομίζω ότι θα ακούσεις κάτι αξιόλογο. Δεύτερον, αν τους ρωτήσεις τί θέλουν ως ΠΑΣΟΚ να κάνουν για την Ελλάδα, δε νομίζω ότι έχουν κάποια απάντηση να σου δώσουν. Επειδή ο λόγος που εκφέρουν δεν είναι καθαρός, έχουν μια φοβερή πολυλογία, η οποία οδηγεί πολλές φορές σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αυτό δεν είναι καλό για την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς συμβαίνει.
Για την Δημοκρατική Αριστερά

Εγώ δεν πιστεύω ότι σχηματισμοί σαν αυτόν που είπατε (Δημοκρατική Αριστερά) μπορούν να εκφράσουν αποτελεσματικά και αξιόπιστα και με προοπτική αυτόν τον κόσμο, που είναι πάρα πολύς.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:
http://www.e-volos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα