Γαϊδουριά πολιτών, αδιαφορία ΕΛ.ΑΣ.

Κάθε Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 3 στην οδό Δημ. Βασιλείου στο Φάρο Ψυχικού πίσω από το σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό αλαλούμ.

Αιτία για την ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των πεζών που διέρχονται από το σημείο είναι κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί οι οποίοι παρκάρουν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Παρά το γεγονός ότι οι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί τους επισημαίνουν ότι δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα αυτοί αδιαφορούν πλήρως. Τι γίνεται όμως όταν ένα περιπολικό περνά από το....
σημείο; «Κάντε
κάτι κύριοι» παροτρύνουν τους αστυνομικούς αρκετοί πολίτες.

Οι ταγοί της τήρησης του νόμου δηλώνουν αναρμόδιοι και σπεύδουν να απομακρυνθούν από το σημείο με το περιπολικό τους. Όπως συνέβη και το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στη 1 παρά πέντε μετά το μεσημέρι, όταν οι επιβαίνοντες στο περιπολικό με αριθμό ΕΑ 19057 αστυνομικοί παρέπεμψαν τους πολίτες που τους παραπονέθηκαν στην Άνεση Δράση υποστηρίζοντας ότι αυτοί δεν μπορούν να την ειδοποιήσουν γιατί «δεν είναι στη συχνότητά μας»!

Απόλυτη κοροϊδία δηλαδή των καταταλαιπωρούμενων πολιτών. Άραγε ο κύριος Παπουτσής θα καλέσει και τους αστυνομικούς του συγκεκριμένου περιπολικού να τους συγχαρεί γιατί επιτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο;

Όσο για τους πολίτες – γαϊδούρια που είχαν προκαλέσει την ταλαιπωρία, αυτοί βρήκαν στα πρόσωπα των αδιάφορων αστυνομικών τους καλύτερους... συμμάχους!

http://diktionews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα