«Γαλάζιες» εικασίες για εκλογές και σε 3 και σε 4 και σε 5 μήνες

Το πόσο μπλεγμένοι είναι στη Νέα Δημοκρατία για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών έγινε εμφανές και στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΑΚΕ τελωνειακών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

Στους «γαλάζιους» τελωνειακούς μίλησαν τρία κορυφαία στελέχη της ΝΔ. Οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας
Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης και η...
παλιά καραβάνα Γιάννης Μανώλης.

Οι τελωνειακοί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παραπονέθηκαν για τις διώξεις που υφίστανται από το ΠΑΣΟΚ μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο Ν. Μηταράκης λοιπόν τους ζήτησε να κάνουν τρεις μήνες ακόμη υπομονή κάνοντας σαφές, αφού είμαστε στα τέλη Ιανουαρίου, ότι εκλογές θα γίνουν περί τα τέλη Απριλίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο έτερος αναπληρωτής Γ. Βρούτσης, προσπάθησε να παρηγορήσει τους «γαλάζιους» υποστηρίζοντας ότι πρέπει να κάνουν υπομονή 3 – 4 μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Η παλιά καραβάνα της πολιτικής και του συνδικαλισμού όμως, ο Γιάννης Μανώλης έδωσε τη δική του άποψη για το πότε και πώς θα γίνουν εκλογές. «Μπορεί να είναι σε 3, μπορείς σε 4, μπορεί και σε 5 μήνες (σ.σ.: δηλαδή τέλη Ιουνίου)» είπε για να προσθέσει με νόημα: «Και τις εκλογές θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση όμως που θα σχηματιστεί θα είναι υπό προϋποθέσεις» υπονοώντας σαφώς ότι η αυτοδυναμία μοιάζει δύσκολη υπόθεση.

http://www.diktionews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα