ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εκφράζουμε ανυπόκριτη χαρά για την παρέμβαση του κ. Ιωάννη Τάτση αναφορικά με την προσπάθεια αλλοίωσης του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών από τους “Καιροσκόπους”, τα όργανα του στενού συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου κ. Σταύρου Γιαγκάτζογλου.

ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥΡΙΔΗ

Από χρόνια μεθοδεύεται η.....
φαλκίδευση των πάντων. Η Αγουριδική θεολογία (μια άδολα προτεσταντική θεολογία) επεδίωκε από δεκαετίες να αλλοτριώσει τον ορθόδοξο κατηχητικό χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών και να το μετατρέψει
σε κοινωνιολογία και Ιστορία της θρησκείας.

Παράλληλα επεδίωκε να μετατρέψει τις Ορθόδοξες Θεολογικές Σχολές σε Σχολές ιστορίας, κοινωνιολογίας και φιλοσοφίας της θρησκείας.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η ιδανική χρονική στιγμή της εφαρμογής των καταχθόνιων αυτών σχεδίων είναι η παρούσα για τρεις λόγους.
1.) Επειδή η γενική κρίση των καιρών τους επιτρέπει να περάσουν αβρόχοις ποσίν τα σχέδιά τους.
2.) Στην εξουσία βρίσκεται το κόμμα του ολετήρα του Ελληνισμού Ανδρέα Παπανδρέου, που ανέκαθεν επεδίωκε με κάθε τρόπο να προχωρήσει σε πλήρη χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας, και
3.) Επειδή ο κ. Ιερώνυμος - ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Αθηνών - βρίσκεται ολόθυμα στο πλευρό τους και στηρίζει ανεπιφύλακτα τον κορυφαίο συνεργάτη του κ. Σταύρο Γιαγκάτζογλου για να επιτελέσει αυτό το έγκλημα.

ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ Ο ΓΙΑΓΚΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ο Αρχιεπίσκοπος διόρισε τον κακό δαίμονα του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Σταύρο Γιαγκάτζογλου σε επιτελικές θέσεις της Εκκλησίας. Ο κ. Σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι το εκτελεστικό όργανο της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών. Οι “ΚΑΙΡΟΣκόποι” κάνουν τσίλιες στον εκτελεστή για να ολοκληρώσει με επιτυχία το “θεάρεστο” έργο του. Και ο Μακαριότατος; Ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος. Οι υπόλοιποι ιεράρχες, θεολογικοί Σύνδεσμοι, Ιερατικοί σύνδεσμοι κτλ.; Απαθείς θεατές του συντελούμενου εγκλήματος σε βάρος των παιδιών μας. Επομένως; Ολοι είμαστε συνυπεύθυνοι για το έγκλημα.

ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ

Παρακαλούμε θερμά το σεβαστό μας π. Θεόδωρο Ζήση και τους άλλους επισκόπους, πρεσβυτέρους μοναχούς και λαικούς να αναλάβουν πρωτοβουλία για να ξεσηκωθεί η Ιεραρχία, οι Θεολογικοί Σύνδεσμοι, οι αγωνιστές κληρικοί, λαικοί και μοναχοί εναντίον των εκκλησιομάχων και προπαντός εναντίον των πεμπτοφαλαγγιτών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του συνθηκολόγου Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα