Για να ξεπεραστεί η κρίση χρειάζεται ιεραποστολή, λένε πιστοί!

Τι τονίστηκε στη σύναξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων "Ο Απόστολος Παύλος"
"Η κρίση των καιρών μάς προβληματίζει πολύ όλους. Γι' αυτό και είναι απαραίτητη η ιεραποστολή. Από ανθρώπους, που θα μιλήσουν με τόλμη για το πού θα μπορέσουν οι άνθρωποι να βρουν τη λύση των προβλημάτων τους". Αυτό τονίστηκε από τον π. Κυριακό Τσολάκη, κατά την ετήσια σύναξη της....
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων
"Ο Απόστολος Παύλος". Και πρόσθεσε: "Ιδίως σήμερα είναι ανάγκη να μιλήσουμε
στους συνανθρώπους μας για τον Χριστό. Και αυτό σήμερα, που οι πολλοί έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, αλλά και η όλη ατμόσφαιρα γύρω μας είναι τόσο αντίθετη και εχθρική. Γι' αυτό και υπάρχει περισσότερη ανάγκη επανευαγγελισμού. Πώς θα κάνουμε το ιεραποστολικό μας έργο; Με το προσωπικό μας παράδειγμα. Με οργάνωση και σύστημα. Με κατάλληλο τρόπο. Με τα λόγια μας, που φυσικά θα είναι έκφραση της ζωής μας. Με διάθεση συνέχειας και όχι περιστασιακά".
Ο σχολικός σύμβουλος οικονομολόγων Κωνσταντίνος Ρίζος, τόνισε πως "η σημερινή κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Κυρίως και πρωτίστως είναι ηθική και πνευματική κρίση".
Η ομότιμη καθηγήτρια νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αφροδίτη Ραγιά υπογράμμισε ότι "όπως όλα τα μεγάλα και δημιουργικά έργα επιτυγχάνονται με τη συνεργασία πολλών ανθρώπων, έτσι και το υπεύθυνο ιεραποστολικό έργο δεν μπορεί να συντελεσθεί με επιτυχία χωρίς την καλή συνεργασία".

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα