ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ" ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Και χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου, είχαμε διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα. Οι διαδηλωτές καταφέρθηκαν ακόμη μια φορά κατά της Τουρκίας, καταγγέλοντάς την για τα οικονομικά μέτρα λιτότητας, ενώ κατηγόρησαν και την ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων ότι παίρνει γραμμή απο την Άγκυρα για τις περικοπές (τώρα ανακάλυψαν ότι παίρνουν γραμμή απο την Άγκυρα;;;). Η Άγκυρα δυσανασχέτησε βλέποντας δικούς της να κρατάνε
σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκπρόσωποι της ψευδοκυβέρνησης βγήκαν να κάνουν δηλώσεις. Ένας εξ αυτών ο Χασάν Μποζέρ -παριστάνει τον "πρόεδρο της βουλής" στα .....
κατεχόμενα- που εξέδωσε γραπτή δήλωση επικρίνοντας έντονα όλα τα πανό και τα συνθήματα κατά της Τουρκίας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες από αρκετές συντεχνίες που σχηματίζουν την Συνδικαλιστική Πλατφόρμα στα κατεχόμενα.

Στη γραπτή δήλωση του, ο Μπόζερ καταδίκασε έντονα τις ομάδες που έφεραν τα πανό κατηγορώντας τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και που είχαν σαν στόχο την κυβέρνηση της Αγκαρας. «Καταδικάζουμε έντονα τις ομάδες εκείνες που δυσφήμισαν τα πολιτικά μας κόμματα, τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων μας και τα μέλη της Βουλής που αντιπροσωπεύουν τον λαό. Αυτές οι ενέργιες δεν συνάδουν με την δημοκρατική κατανόηση και την ανοχή των Τούρκων της Κύπρου», είπε.
Επίσης δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι για τις χθεσινές ενέργιες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν έχουν την υποστήριξη ή την έγκριση του λαού.
Για να μην "παραμυθιάζονται" ορισμένοι με την δήθεν "αντιστασιακή" δράση στα κατεχόμενα... Πρόκειται για τους ίδιους που απο την εισβολή των Αττίλων και μέχρι σήμερα μια χαρά τσέπωναν τα εκατομμύρια που τους προμήθευε η "μαμά τουρκία" (όπως την αποκαλούν), είναι οι ίδιοι που είχαν δημιουργήσει θύλακες στο νησί ΜΑΣ, είναι οι ίδιοι που περίμεναν σαν... ελευθερώτρια την τουρκία, είναι οι ίδιοι που έδιωξαν απο τα σπίτια τους τα αδέρφια μας και τα καταπάτησαν! Αν λοιπόν αύριο η Άγκυρα τους δώσει λεφτά (γιατί για τα λεφτά γίνονται όλα) θα το βουλώσουν μια χαρά και θα συνεχίσουν ότι έκαναν τόσα χρόνια! Να γλείφουν τη "μαμά τουρκία"!

www.stoxos.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα