ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;;;;;

Παρατηρώντας την εξέλιξη και τις επαγγελματικές προοπτικές ανάμεσα σε «δημόσιους» και «ιδιωτικούς» υπαλλήλους ή «ελεύθερους μικροεπιχειρηματίες», βλέπω τόσα χρόνια τα εξής:

1)Ο δημόσιος υπάλληλος και ειδικά ο εκπαιδευτικός που με ενδιαφέρει, βρίσκει χρόνο να γράψει και ένα δικό του βιβλίο όλα αυτά τα χρόνια και να.....
επικαρπωθεί από τυχόν εμπορικότητα του.
2)Ο δημόσιος υπάλληλος, παίρνει και μια ειδική εκπαιδευτική άδεια για να κάνει ένα διδακτορικό ή μεταπτυχιακό με στόχο την πνευματική του ανάταση. Εάν είναι δε γυναίκα και γεννήσει, η μακρόχρονη άδεια πάει και έρχεται,
δικαίως πολλές φορές…..
3)Ο δημόσιος υπάλληλος, συμμετέχει σε απογευματινές ευκαιρίες επιδοτούμενων προγραμμάτων ή εξτρά ώρες εκπαίδευσης που δικαιούνται σε διάφορα σεμινάρια που το ίδιο το κράτος διοργανώνει, δίνοντας το προβάδισμα πλέον στον δημόσιο χώρο να βγάζει άλλο ένα ή περισσότερο μισθό, ως ελάχιστη εξιλέωση για τις χαμηλές αμοιβές τους.
4)Ο δημόσιος υπάλληλος μετά από τις τελευταίες περικοπές του 2010-11, συνεχίζει να βρίσκεται πάνω από 1000€, ΣΤΑΘΕΡΑ κάθε μήνα, τη στιγμή που ο ιδιωτικός υπάλληλος απολύεται ή παίρνει 500€, ενώ ο ελεύθερος μικροεπιχειρηματίας στην πλειοψηφία του κλείνει την επιχείρηση και βγαίνει στο δρόμο !!!
5)Ο δημόσιος υπάλληλος είναι ο ΠΙΟ φανατικός πελάτης που ζητάει την απόδειξη με πατριωτικό συναίσθημα και φυσιογνωμία αδικημένου πολίτη, όταν μπαίνει σε ένα εμπορικό κατάστημα ή σε παροχή υπηρεσίας.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ:
Ο ιδιωτικός υπάλληλος ή ο υποτιθέμενος μικροεπιχειρηματίας που μπορεί να θεωρείται ότι έχει απόθεμα μαύρου χρήματος και τιμωρείται όλο αυτό διάστημα, ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ????
Μήπως η πολιτεία δεν έχει συνειδητοποιήσει τι αδικία διαπράττεται όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να το κάνει, αφού στόχος της είναι να εξισωθούν και να ανταγωνίζονται ΔΗΜΟΣΙΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΟ μαζί ?????????? Ωραία άντε και να γίνει, μήπως λέω, μήπως πρέπει να γίνει με ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, γιατί τώρα δεν γίνεται !!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ», ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ !!!!

Ξέρω ότι οι υπεύθυνοι αναγνώστες τώρα, κουνάνε το κεφάλι τους με ειρωνεία, λόγω ενός κειμένου που θίγει την κατάσταση με συναισθηματισμό, καθώς και καλά ο ορθολογισμός είναι ο μόνος δρόμος τους να δώσουν λύση. Βλέπετε ούτε και συναισθηματικά δεν μπορούμε πλέον να εκφραζόμαστε. Αναρωτιέμαι εάν όλοι οι πολιτικοί σήμερα δεν είχαν να φάνε, ή εάν έχαναν όνειρα και επιχειρήσεις ετών, ή εάν έκλεινε το σπίτι τους, ή εάν έχαναν τον άνθρωπο τους από ανθρώπινα λάθη άλλων χωρίς να φταίνε 100%, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ή θα ξεσπούσαν μόνο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ;;;;;;;;;

Γιατί όλη αυτή η αδικία ;;;;;;;;;

ΑΝΩΝΥΜΟΣΕδ
Keywords
Τυχαία Θέματα