ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΔΟΛΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ZOYGLA» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΕΠΕ Μ. ΧΑΛΑΡΗ!!!

Είναι η Τρίτη φορά που η zougla εξαπολύει επίθεση κατά του ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΣΕΠΕ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ…!!!
Αφορμή είναι η κρίση των αξιωματικών στην Πυροσβεστική υπηρεσία και η προαγωγή του σε αντιπύραρχο, ενώ υπηρετούσε από το 2009 στο Υπουργείο Εργασίας σαν ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΣΕΠΕ…!!!
Γιατί η παραπάνω καταγγελία από....
την ZOYGLA είναι αβάσιμη και υποκρύπτει δόλο.
Ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ έχει υπηρετήσει στην προηγούμενη θέση που κατείχε
αρκετούς μήνες πριν αναλάβει ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ άρα υπήρχε διάστημα ικανό για να τελεσθεί η προαγωγή του, η οποία είναι καθόλα νόμιμη.
Πριν από ένα περίπου χρόνο η ZOUGLA είχε κατηγορήσει τον κ. ΧΑΛΑΡΗ ότι εισπράττει ταυτόχρονα και τους δύο μισθούς, ενώ αποδείχτηκε ότι είχε παραιτηθεί από τον μισθό της πυροσβεστικής.
Ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ είναι άριστος γνώστης της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την εργασία ,και απ ότι φαίνεται ενοχλεί κάποιους.
Ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ τον τελευταίο χρόνο έχει επιβάλλει πρωτοφανή πρόστιμα σε «άτακτους» επιχειρηματίες και απ’ ότι φαίνεται δεν αρέσει, γιατί έχουν μάθει να λειτουργούν ανεξέλικτοι.
Πριν μερικές μέρες στην συνεδρίαση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. ΧΑΛΑΡΗΣ με την ομάδα των 21 είχε καταθέσει 12 προτάσεις-σημεία για να βοηθηθεί η χώρα στην παρούσα φάση.
Πριν από λίγους μήνες, ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ εκπόνησε, και άρχισε να υλοποιεί μελέτη, για την αναβάθμιση του ΣΕΠΕ σε διεθνή πρότυπα ώστε να μπορεί να ελέγχει με ακρίβεια τις συνθήκες των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, και απ, ότι φαίνεται κάποιοι δεν θέλουν την εφαρμογή του.
Το σημαντικότερο, έρχεται δύο μέρες μετά το «χώσιμο» στην ΤΡΟΫΚΑ από τον κ. ΧΑΛΑΡΗ που τους κάλεσε «σε τάξη» για την προσπάθεια του συστήματος να «καταργήσει» τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η "ZOUGLA" να προσπαθεί να τον διαβάλλει με κάθε τρόπο ώστε να τον βγάλλει απο την μέση…!!!

Αν θέλετε να καταλάβετε κύριοι της «zougla» καλά θα κάνετε να αναφερθείτε στις ημέρες και στο έργο του κ. ΧΑΛΑΡΗ και να σταματήσετε να βάζετε «εμπόδια» σε κάθε του κίνηση…!!!

Εκτός και αν επιθυμείτε η χώρα μας να είναι πραγματική ζούγκλα…!!!

Για να καταλάβει ο Ελληνικός λαός τον ρόλο που παίζουν μερικά Μ.Μ.Ε και να φροντίσει να σκέφτεται και να μην «τρώει» το κουτόχορτο που του δίνουν…!!!

Ο thoureios θα επανέλθει με περισσότερα στοιχεία για την «επίθεση» της zougla στο ΧΑΛΑΡΗ…!!!
thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα