ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....!!!!

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή

Αυτές τις δύσκολές ώρες που πρέπει να παρθούν ίσως οι κορυφαίες αποφάσεις για το που θα ανήκει ο τόπος, ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να είμαστε σίγουροι ότι «ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει»…
Αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις του είναι μεθοδευμένες και σίγουρα κατευθυνόμενες…!!!

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Με μία κίνηση χτές ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ «άδειασε» και τον τελευταίο που είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να......
πραγματοποιήσει
κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα…!!!

Πολλοί πολιτικοί εξαναγκάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την Κ.Ο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ακολουθούν την γραμμή «του Νοσοκομείου» όπως ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ…!!!
Οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ όπως λέει και ο Υφυπουργός κ. ΟΘΩΝΑΣ με τα Μ.Μ.Ε. που τα καθοδηγούν «δίνουν τα ρέστα τους»…!!!
Τα πολιτικά κόμματα είναι πανικόβλητα για ξεκάθαρη θέσει σε καίρια ζητήματα της χώρας, όπως ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗ, ΜΕΣΑ - ΕΞΩ από την Ευρώπη, ΜΕ - ΑΝΕΥ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ κ.λ.π…!!!
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Την ψήφο εμπιστοσύνης ο Γ.Α.Π θα την πάρει στην βουλή για ένα και μόνο λόγο, γιατί η αποχή βοηθάει, δηλαδή το ελάχιστο νούμερο που απαιτείται είναι 120 βουλευτές , με απλά λόγια όποιος το παίξει αδιάφορος με την διαδικασία και την «κοπανήσει από την βουλή» στην ουσία στηρίζει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στην περίπτωση που στη βουλή παρευρεθούν 220 βουλευτές η ιστορία έχει τελειώσει με τους 120…!!!
Αυτοί οι λεονταρισμοί του τύπου δεν συμμετέχω, στην ουσία στηρίζουν ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται και έχουν πολύ καλά σχεδιάσει τα πράγματα, οι μόνοι που «φαίνονται» λίγο προβληματισμένοι είναι οι Ευρωπαίοι ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ, αλλά και αυτοί ξέρουν ότι θα φτάσει ή υπόθεση σε δημοψήφισμα και ο Ελληνικός Λαός θα το ψηφίσει…!!!
Σε κάθε περίπτωση που ο Γ.Α.Π ήταν «ξεγραμμένος» από του ξένους δεν θα τον ήθελαν σήμερα στις ΚΑΝΝΕΣ …!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Αυτός είναι που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τα πράγματα στα χέρια του απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν έμαθε να τα παίρνει, γιατί πάντα , από σύσταση Ελληνικού Κράτους ,καθοδηγείται από τα ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και την στιγμή που έρχεται η ώρα να τα αντιμετωπίσει, εκβιάζεται και τρομοκρατείται…

Η απόδειξη γι αυτά είναι ότι του έχουν «φορτώσει» ένα προβληματικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν πρόκειται να το ξεφορτωθεί ποτέ…!!!

Για όλα τα παραπάνω θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γινόταν γνωστές οι θέσεις του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑNΛΗ...!!!

Μην τρέφουμε αυταπάτες και πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο "κόλπο" για την συνεκμετάλευση του Ελληνικού ΛΑΟΥ...!!!

THOUREIOS Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα