Γιατί ο Βενιζέλος πάει μόνος στις Βρυξέλλες

Θα συνοδεύεται από κάποιον τρίτο απόψε στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος; Αρχικώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε η ιδέα στο τραπέζι των συζητήσεων που γίνονται για τη συγκρότηση της κυβέρνησης συναίνεσης, να ταξιδέψει μαζί με τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου και κάποιο προβεβλημένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα είναι ο....
βασικός εταίρος της νέας κυβέρνησης.Ωστόσο, γρήγορα, η συγκεκριμένη ιδέα εγκαταλείφθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,
από την λεωφόρο Συγγρού δεν αντιμετωπίσθηκε ποτέ με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική, μολονότι ο ίδιος ο κ.Βενιζέλος φαίνεται να μην είχε καμία αντίρρηση. Αντιθέτως, θα επεδίωκε μια τέτοια εξέλιξη.

Τελικώς, η ΝΔ αργά χθες το βράδυ άναψε κόκκινο στις συζητήσεις αυτές και έτσι σήμερα για την βελγική πρωτεύουσα θα ταξιδέψει μόνος του ο κ.Βενιζέλος. Ο τελευταίος πάντως έχει ήδη συναντηθεί μια φορά με την τριάδα των οικονομικών συμβούλων του κ.Αντώνη Σαμαρά (πρόκειται για τους Χρ.Λαζαρίδη, Χρ.Σταικούρα και Δ.Σταμάτη), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο θα κάνει τουλάχιστον άλλη μια φορά έως το απόγευμα.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, επισημαίνεται στο Newscode.gr από αρμόδια πηγή, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στις συζητήσεις. Ουσιαστικά, ο κ.Βενιζέλος ενημερώνει τα στελέχη της ΝΔ για τις τρέχουσες εξελίξεις και για τις ανελαστικές υποχρεώσεις που έχει η ελληνική οικονομία μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα