Γ.Μιχελάκης VS Π.Καψή για τα μάτια της Έλλης

Για τα «μάτια της Έλλης» έβγαλε τα μαχαίρια κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παντελή Καψή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ Γιάννης Μιχελάκης.
Η αποψινή εκπομπή της Έλλης Στάη στην κρατική τηλεόραση, οπού ήταν προσκεκλημένος ο κ. Καψής και εκ μέρους της Ν.Δ ο Κων/νος Μαρκόπουλος, ήταν αφορμή για να δηχθεί ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος τα πρώτα πυρά από τους γαλάζιους εταίρους του, που....
στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το απόγευμα ο κ. Μαρκόπουλος ενημερώθηκε ότι δεν θα συμμετάσχει στην
συγκεκριμένη εκπομπή, κοινώς «κόπηκε», όπως «κόπηκε» και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Χ. Πρωτοπαπάς, που επίσης ήταν προσκεκλημένος.

«Προφανώς ο κ. Καψής θέλει να βγαίνει μονός του,» έλεγαν στελέχη της Ν.Δ καυτηριάζοντας την απόφαση των ιθυνόντων της εκπομπής που θεωρούν ότι υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αποτέλεσμα ήταν να εκδώσει ο Γιάννης Μιχελάκης την πρώτη καταγγελτικό ανακοίνωση εναντίον του Π. Κόψη, στην όποια ανέφερε:

«Ενώ είχε ζητηθεί παρουσία κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας σε σημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, την τελευταία στιγμή οι ανεύθυνοι “υπεύθυνοι” του κρατικού καναλιού, αποφάσισαν να τον “κόψουν”. Πρόκειται για μια ακόμη απρέπεια, αυθαιρεσία και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Καψής συμφωνεί με τις μεθοδεύσεις αυτές;».

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα