Γράφω αυτές τις γραμμές, πολύ απλά, για να υποστηρίξω τον Ανθιμο!

Επιστρέφουμε σιγά-σιγά από τις διακοπές που φέτος ήταν οι πιο σύντομες για όλους. Τον Αύγουστο αυτό υπήρχαν ειδήσεις σε αντίθεση με το ρητό «τον Αυγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις». Και φυσικά προσδιορίστηκε το είδος και η σφοδρότητα κατά της Εκκλησίας της χώρας μας! Κάτι που θα αρχίσετε να το βλέπετε στις αμέσως επόμενες μέρες.

Προσωπικά, συμφωνώ απόλυτα με.....
όσα είπε ο Μητροπολίτης Ανθιμος και γράφω αυτές τις γραμμές για να τον υποστηρίξω.

Δεν φοβάμαι να το πω ευθέως ! Πιο
άμεσα δεν γίνεται!

Ο Ανθιμος έχει απόλυτο δίκιο και εκφράζει ολόκληρη τη Μακεδονία, εκτός από ένα πάρα πολύ μικρό τμήμα ανθρώπων που κάνουν μπίζνες με τα Σκόπια καθώς και κάποιους οι οποίοι είναι χρόνια τώρα στην μισθοδοσία σκοπιανών συμφερόντων!

Και η φράση «αν οι σκοπιανοί κάνουν ραδιοφωνικό σταθμό στην Φλώρινα θα τα κάνουμε γυαλιά-καρφιά» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο κοινός τόπος όλων των Μακεδόνων που βλέπουν το επίσημο Ελληνικό κράτος να «κιοτεύει» μπροστά στο όργιο της προπαγάνδας!

Συνεπώς, γιατί κάποιοι στηλιτεύουν την πρόθεση του Ανθιμου;

Αφού δεν βρέθηκε ένας πολιτικός να το πει, ως όφειλε εκ του Συντάγματος, βρέθηκε ένας παπάς και έσωσε την τιμή της Ελληνικής κοινωνίας, που χαϊδολογιέται ολοένα και περισσότερο με κάθε τι , προδοτικό και ιταμό , που προσβάλει την ιστορία της χώρας μας και του Ελληνικού Εθνους εν γένει !!!

Υποστηρίζω αναφανδόν ότι είπε ο Αθνιμος και είμαι μαζί του!
Αν τώρα σας ξενίζει αυτό, κάντε μια εσωτερική αναζήτηση! Πόσες φορές έσωσαν την τιμή και την υπόληψη της πατρίδας μας οι παπάδες;;;

Αμέτρητες!

Και είτε πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν κάποιοι παπάδες, που έχουν διαπιστώσει το έλλειμμα της πολιτικής στη χώρα μας και λένε αυτά που έπρεπε να πουν αυτοί οι οποίοι ψηφίζουμε!
Μακάρι λοιπόν να υπήρχαν 50-100 πολιτικοί που να τολμούσαν να κάνουν ότι και ο Ανθιμος και τότε ίσως … λέω ίσως… κι εγώ να είχα αρνητική στάση στην έκφραση «γυαλιά καρφιά».
Επειδή δεν υπάρχει όμως, ένθεν κακείθεν, οφείλω να πω απλά …
«Μπράβο Ανθιμε» !!!

http://www.adalis.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα