Η αλήθεια των ντου περνά... "σύριζα" απ' το ΠΑΣΟΚ !!!

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΤΕΤΑΡΤΗ!

Κλαίγονται οι βουλευτές μας λοιπόν, επειδή όπου κι αν πάνε βιώνουν στο πετσί τους τι πάει να πει αγανάκτηση. Όχι αυτή η τηλεοπτική αγανάκτηση του "δεν έχω να πάρ αγγουράκια κυρία Τρέμη μου" και του "να μου κοπεί το
χέρι αν τους ξαναψηφίσω κύριε Αυτιά μου". Μιλάμε για την...
πραγματική αγανάκτηση που δεν εξαντλείται σε κλάψα από τηλε-παραθύρων.

Μιλάμε για ανθρωπους που πλέον αψηφούν τον κίνδυνο της σύλληψης από την Αστυνομία και του ξυλοδαρμού από τους μπράβους των Εθνοπατέρων, προκειμένου να σπάσουν τον τσαμπουκά των εξουσιαστών.
Διότι αν ήθελαν να τους σπάσουν τα μούτρα θα ήταν αρκετά εύκολο να το κάνουν. Αλλά δεν το κάνουν ακόμη. Ο ... "άτυχος" της ιστορίας μας ήταν ο Χατζηδάκης ο οποίος γεμάτος θράσος και εγωπαθή σιγουριά προκάλεσε περνώντας μέσα από τη διαδήλωση όπου τα νεύρα είναι ήδη τεντωμένα και εδώ που τα λέμε όποιος και να τον πετύχαινε τα ίδια και χειρότερα θα του έκανε.

Τα ντου στους βουλευτές όμως δεν έχουν σκοπό να τραμπουκίσουν ή να τους πλακώσουν στο ξύλο. Αν είχαν τέτιο σκοπό άλλωστε, ο Αθανασιάδης του ΠΑΣΟΚ σήμερα θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα, αν αναλογιστούμε την ένταση της διαδήλωσς της Τετάρτης. Αλλά και πάλι οι... επιτιθέμενοι απέδειξαν ότι ωθούνται κυρίως από ανθρωπιστικά αιτήματα, οπότε δε θα ήταν σωστό γι αυτούς να προβούν σε πράξεις οι οποίες θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου, ακόμη και βουλευτή.
Μερικοί καφέδες στη μούρη, μερικές χριστοπαναγίες, μερικά γιουχαρίσματα φτάνουν προς το παρόν για να δηλωθεί παρουσία του κόσμου στις εξελίξεις πλέον.

Τώρα βέβαια, αν στη θέση του Αθανασιάδη ήταν κανένας Πάγκαλος ή καμιά Μπακογιάννη... δεν μπορώ να προβλέψω τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων.
Σίγουρα πάντως το βιβλίο του... savoir vivre του Ζαμπούνη θα το είχαν ξεχάσει σπίτι! Και λογικό θα ήταν...

Το ΠΑΣΟΚ χρεώνει όλα τα δεινά του κόσμου, το προπατορικό αμάρτημα, τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, τη Ρωμαική κατοχή, το Σχίσμα των Εκκλησιών, το άνοιγμα τς Κερκόπορτας, την Μικρασιατική Καταστροφή, το Δίστομο, τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το Περλ Χάρμπορ, τα Ιουλιανά, τη Χούντα, τη δολοφονία Λαμπράκη, την τρομοκρατία, το τσουνάμι στο Μπαλί, την Φουκουσίμα, το χρηματιστήριο, τη χρεωκοπία, τα ομόλογα και τα.... βρωμόλογα στο Σύριζα!

Κλασικές καταστάσεις. Τα ίδια έκανε και ο Καραμανλής. Όδευε το Κράτος στη χρεωκοπία και αυτός τα χρέωνε όλα στο Σύριζα.
Ε πώς λοιπόν είναι δυνατό να μη φορτώσει και η σημερινή Κυβέρνηση τα ντου στους βουλευτές στο Σύριζα;;;
Λες και η αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών είναι ένωση ... Συνιστωσών του Σύριζα.
Δυτσυχώς η Κυβερνηση για άλλη μια φορά περνάει.... σύριζα απ την αλήθεια.
Ναι, είναι γεγονός ότι σε πολλά από αυτά τα περιστατικά υπάρχουν μέσα και άνθρωποι που σχετίζονται με το Σύριζα.
Keywords
Τυχαία Θέματα