Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ​Η" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ..........

.....Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗ​ΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚ​Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κίνησης στο «Στρατηγείο»

Λίγες μόλις μέρες μετά την αλλαγή επικεφαλής της Κίνησης"ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η........
πρώτη εκδήλωσήτης στο " Στρατηγείο ".

Στον κατάμεστο χώρο της ταβέρνας το παρόν έδωσαν όλα τα βασικά στελέχη τηςΠαράταξης, αλλά και στελέχη και πολίτες από ένα ευρύτερο πολιτικό φάσμα.

Ανάμεσά τους ο Α' Αντιπρόεδρος της
Βουλής Γρηγόρης Νιώτης και οπ.επικεφαλής, π.Δήμαρχος Δραπετσώνας Αλέκος Χρυσός .Στην εκδήλωση που περίσσεψετο κέφι, υπήρξε και μια έκπληξη! Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας της Παράταξης πουσυμβολίζει την είσοδο σε μία νέα φάση εξωστρέφειας και παρέμβασης στηνκοινωνία. 'Άλλωστε τις επόμενες μέρες κλιμάκια της Κίνησης θα βρεθούν σε όλεςτις περιοχές της πόλης για να ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά και να βρεθούν κοντάστις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών, ενώ ήδη ανακοινώθηκε και η οργάνωσητης εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Δευτέρα 23-1, στις 7μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ".

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Κίνησης Ζαχαρίας Ζούπης χαρακτήρισετραγική την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τον Δήμο η Διοίκηση Τζανή και κάλεσεσε συστράτευση όλες τις πολιτικές, αυτοδιοικητικές και κοινωνικές δυνάμεις τηςπεριοχής που θέλουν να βάλουν φρένο σ' αυτή την πορεία φθοράς και να ανοίξουννέους αναπτυξιακούς δρόμους. Τόνισε δεότι η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" θα προχωρήσει στηριγμένη στο τρίπτυχο: Κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους-Μηδενική ανοχή στα διάχυτα φαινόμενα αδιαφάνειας, φθοράς και διάλυσης τουΔήμου - Επεξεργασία και προβολή ολοκληρωμένων, ρεαλιστικών προτάσεων για τακοινωνικά και αναπτυξιακά προβλήματα.

Η Δημοτική Κίνηση «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προχωράει με σχέδιο και αποφασιστικότητα τηνανασυγκρότησή της και την διεύρυνση της. Τα παιχνίδια παρασκηνίου, η προσπάθειαυπονόμευσης του επικεφαλής από τα " επιτελεία " της Διοίκησης Τζανήδεν πιάνουν τόπο .Η Παράταξη προχωράει και εμφανίζει ήδη όλα τα χαρακτηριστικάτης δύναμης ευθύνης, ωριμότητας και ικανότητας να χειριστεί τις δημοτικέςυποθέσεις σε αντίθεση με την αδυναμία και τον ερασιτεχνισμό που δείχνει ησημερινή Δημοτική Αρχή.

http://anagenn.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα