Η αναταραχή σε οικονομία και Ευρωζώνη

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο; Η κατάσταση της οικονομίας σε συνδυασμό με την αναταραχή που επικρατεί στην ευρωζώνη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Το ΔΝΤ αποδέχεται τις προτάσεις Σαμαρά"
Η εφημερίδα γράφει ότι "ήταν λανθασμένη η πολιτική που ακολουθήθηκε την τελευταία διετία. Γάλλοι και Γερμανοί ενώνουν τώρα τις φωνές τους με αυτήν του....
προέδρου της ΝΔ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μετράει ημέρες το ευρώ- Σε κατάσταση διάλυσης και χρεοκοπίας οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες"
Η εφημερίδα γράφει ότι "στο μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ προσφεύγει η Ισπανία. Με 7,8% επιτόκιο δανείζεται η Ιταλία, υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του Βελγίου, ενώ έρχεται και η σειρά της Γαλλίας και της Αυστρίας".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Έρχεται η... Βέρμαχτ σε όλη την Ευρώπη"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Όλοι μιλούν για τον οικονομικό Αρμαγεδδών που πλησιάζει. Οι πληθωριστικοφοβικοί Γερμανοί να πληρώσουν για να σώσουν την Ελλάδα! Έτσι κι αλλιώς και από αυτό κερδίζουν".

ΕΘΝΟΣ: "Μια πόλη κοιμάται στους δρόμους"
Η εφημερίδα γράφει ότι "πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Το σατανικό σχέδιο για τον "μεσσία" της νέας τάξης"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μετά την επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, η παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του κόσμου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Έκτακτη εισφορά με ένα μεροκάματο!"
Η εφημερίδα γράφει ότι "απορρίπτονται σωρηδόν οι αιτήσεις των ανέργων για να εξαιρεθούν από τον κεφαλικό φόρο επί των εισοδημάτων που απέκτησαν το 2010, αν έχουν κάνει έστω και ένα μεροκάματο το 2011".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση του ευρώ"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματική έκκληση από Μπαρόζο για αλλαγή ρότας απο το Βερολίνο, δεν αποκλείεται έκτακτη σύνοδος κορυφής. Με το ένα πόδι στο ΔΝΤ και η Ισπανία, στα πρόθυρα κατάρρευσης Ιταλία και Βέλγιο".

ΕΣΤΙΑ: "Η οικονομία έχει καθηλωθή"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η ελληνική οικονομία έχει καθηλωθή. Ενα μεγάλο τμήμα της έχει παύσει να λειτουργεί. Σοβαρές επιχειρηματικές αποφάσεις δεν δεν λαμβάνονται. Οι παράγοντες που προσδιορίζουν αν μια οικονομία επεκτείνεται ή συρρικνούται είναι αρνητικοί".

Η ΑΥΓΗ: "Αποτελειώνουν τα νοικοκυριά"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου. Νέα μέτρα 7 δισ. ευρώ έρχονται έως το 2015 για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα του Μεσοπρόθεσμου".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλασματικά- Πώς θα τα αναγνωρίσουν παλαιοί και νέοι ασφαλισμένοι"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πλήρης οδηγός για όλα τα ταμεία. Ερωτήσεις και απαντήσεις περιλαμβάνει σήμερα ο οδηγός της "β" για τις συνταξιοδοτικές προϋποθέσεις με εξαγορά χρόνων ασφάλισης".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ασφυξία σε όλη την Ευρωζώνη"
Η εφημερίδα γράφει ότι "καθώς η κρίση χρέους επεκ
Keywords
Τυχαία Θέματα