Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Πολύ ορθές και ιστορικά τεκμηριωμένες - όπως πάντοτε - οι θέσεις του κ. Χολέβα, που δημοσίευσε σε πρόσφατο άρθρο του, για το διαβόητο “μεσοπρόθεσμο”.

Ο κ. Γιανναράς όμως έχει δίκαιο όταν λέγει ότι καλός είναι ο πατριωτισμός αλλά όσοι αντιτίθενται στο μεσοπρόθεσμο - και πολύ καλά κάνουν όσοι απορρίπτουν το ξεπούλημα της Ελλάδας - πρέπει να έχουν ρεαλιστικές αντιπροτάσεις που θα απαντούν στα προβλήματα που θα ανακύψουν.

Ούτε το γιαούρτωμα, αν και.....
απολύτως επαινετέο
και επιβεβλημένο (επαναλαμβάνω αν και απολύτως επαινετέο και επιβεβλημένο) των ΠΑΣΟΚΩΝ είναι αρκετό για να λύσει τα προβλήματα, ούτε οι συναυλίες και το μούντζωμα στην πλατεία Συντάγματος, ούτε οι αόριστες προτάσεις για επαναδιαπραγμάτευση του μνημόνιου.

Πρέπει να υπάρχει πειστική στρατηγική, που θα εγγυάται τη συνέχιση της λειτουργίας της κοινωνίας και της Πολιτείας για να ανατραπούν οι εκκλησιομάχοι και εθνομειοδότες που μας κυβερνούν.

Κάθε ώρα που περνά και η πατρίδα μας βρίσκεται στα νύχια του ΠΑΣΟΚ τόσο περισσότερο κινδυνεύει να κηρύξει πτώχευση, να αλλοιωθεί δημογραφικά, να ξεπουλήσει τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές και να ακρωτηριαστεί εδαφικά.

Αλλά για να ανατραπεί το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται εκπόνηση συγκεκριμένης στρατηγικής.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η Εκκλησία πρέπει να πρωτοστατήσει στην ανατροπή των άθεων και των εθνομειοδοτών.

Πρώτα όμως πρέπει να τακτοποιήσει τα του οίκου Της.

Ο πρασινοφρούραρχος της Εκκλησίας γνωστός και ως Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄ πρέπει να εξαναγκαστεί να παραιτηθεί καθότι εν παντί αφερέγγυος και Πασοκολάγνος.

Με όλο το σεβασμό προς τον π. Σαράντη η τακτική του “άστα στο Θεό” και στο “Τελεταρχικό Αγιο Πνεύμα” δεν νομίζω ότι θα μας πάει πολύ μακρυά. Δεν είναι δείγμα πνευματικότητας η νερόβραστη αντίδραση στον εξανδραποδισμό της πατρίδας μας. Απλά αυτή η αντίληψη θα επιτρέψει στους κάθε λογής τυράννους να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ


Περιορίζομαι - σε δύο μόνο παραδείγματα - για να αντιληφθούμε ότι το πολύ “κατηχητικό” δεν μπορεί να μας πάει μακρυά.

Η πλειοψηφία των ιεραρχών είναι αντίθετη με την ηλεκτρονική φυλακή. Το ίδιο και η πλειοψηφία των μονών. Δεκάδες - ίσως εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί - αρνούνται να παραλάβουν την “κάρτα του πολίτη”. Και όμως! Ολα ανατράπηκαν επειδή ο Μακαριότατος “δέχθηκε” τις διαβεβαιώσεις του ΓΑΠ και του Ραγκούση.!!!

Το ίδιο συνέβηκε με το μάθημα των θρησκευτικών. Η ολότητα σχεδόν του θεολογικού κόσμου - με εξαίρεση τους θλιβερούς και κατάπτυστους “Καιροσκόπους” - αντιτίθενται στη υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών και στη μετατροπή του περιεχομένου του σε θρησκειολογικό. Και όμως! Ο Αρχιεπίσκοπος με τη βοήθεια των Μητροπολιτών Μεσσηνίας και Δημητριάδος κατόρθωσαν να στραγγαλίσουν κάθε φωνή αντίδρασης στα καταχθόνιά τους σχέδια στο συνέδριο τη
Keywords
Τυχαία Θέματα