Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Δεν θα κουραστώ να επιμένω ότι η ανωνυμία - δηλαδή η κουκουλοφορία - στις ιστοσελίδες είναι πηγή πολύ μεγάλων δεινών.
Δεν παραγνωρίζω ότι πλείστοι όσοι που γράφουν ανώνυμα δεν το κάνουν από κακό σκοπό.
Δεν αγνοώ, επίσης, ότι .....
ορισμένοι - ως εκ της θέσεως τους - δεν είναι δυνατόν να μιλήσουν επώνυμα.

Το πρόβλημα όμως παραμένει επειδή υπάρχουν ορισμένοι - έστω και λίγοι - οι οποίοι κακόβουλα χρησιμοποιούν την κουκούλα της ανωνυμίας για να διασύρουν, να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν ανθρώπους και συνειδήσεις.

Η ΞΥΝΩΡΙΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑΣ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ

Ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης λ.χ. και ο σύντροφος του Αθανάσιος Σακαρέλλος έχουν κυριολεκτικά ξεσαλλώσει. Οσοι παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες - και όχι μόνον - τι γράφουν στα ιστολόγια, υπό τη σκέπη της πολυώνυμης ανωνυμίας, φρίττουν κυριολεκτικά για το μέγεθος της κακοήθειας, της συκοφαντίας, της βωμολοχίας και της βλασφημίας. Παρόλον ότι η κακοήθεια αυτή αφορά πολύ περισσότερον τον Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Βαδραχάνη παρά τον έτερον Καππαδόκη - κακά τα ψέμματα και να θέλει κάποιος να γίνει τόσο χυδαίος και βλάσφημος δεν είναι εύκολο - εντούτοις η ζημιά γίνεται.

Σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει το ελεεινό και καθαιρετέο αυτό υποκείμενο - τις τελευταίες μόνον μέρες - έγινε αδίστακτος διασυρμός μεταξύ άλλων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Προικοννήσου, του π. Σαράντη και των πνευματικών του παιδιών.

Ο ΝΑΥΠΑΥΚΤΟΥ...ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΣ!!!

Τον μεν Αγιο Ναυπάκτου τον έβγαλαν αθεολόγητο (εδώ δικαιούστε, αγαπητοί αναγνώστες, να γελάσετε με την καρδιά σας)! Πόσοι επίσκοποι πανορθοδόξως γνωρίζουν από θεολογία όσο γνωρίζει ο Αγιος Ναυπάκτου; Και βγήκε ο αγράμματος και μικρόνους Μακρακιστής που γράφει για τα όνειρα του χρυσού γάιδαρου να τον ελέγξει ως αθεολόγητο! Καλά πέστε αυτό δεν είναι και τόσο σοβαρό, επειδή ο κόσμος χαχανίζει με την αβυθομέτρητη ανοησία του.

Ο ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ...ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ

Τον Αγιο Προικοννήσου τον διέσυραν σε βαθμό που δεν θα μπορούσα ούτε να φανταστώ. Και ποιος είναι αυτός που τον διέσυρε; Ορίστε τι αναφέρει σχόλιο που δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο γι’ αυτό το πανάθλιο υποκείμενο.

“Ο Μυρμιδόνας είχε ερωτική απογοήτευση με γυναίκα;

Ακου φίλε μου!

Ως τώρα μας είχε πληροφορήσει ότι αναζητεί συντρόφους στα φουγάρα της Πτολεμαίδος, "τράνζες" (του Πανοσιολογιότατου ο όρος) στη Συγγρού, Κούρδους στην Κουμουνδούρου και "μελαψούς" για την κοπρολαγνεία του στη Βικτωρίας, αλλά η ποιότητα των Θεσσαλονικέων, όπως μας εξηγεί, είναι ανυπέρβλητη.

Εκτός των ως άνω είχε και με γυναίκες νταλαβέρια ή μόνον αποτυχίες και απογοητεύσεις;”

Αυτός, λοιπόν, ο κληρικός εγκαλεί τον Μητροπολίτη Προικοννήσου ως διαβεβλημένο και τον καλεί σε μετάνοια.!!! Οι αναγνώστες γνωρίζουν - είμαι βέβαιος - ότι ο Αγιος Προικοννήσου δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα, ποτέ και σε
Keywords
Αναζητήσεις
αθανασιος σακαρελλος
Τυχαία Θέματα