Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε

Υπογραφή violistis k.
«Φαίνεται ότι από λειτουργία συνδικαλιστικών οργανώσεων δεν γνωρίζεις τίποτα.
Ένα πρωτοβάθμιο σωματείο μιας επιχείρησης και το πρωτοβάθμιο σωματείο ενός κλάδου έχουν για τον ίδιο αριθμό μελών, διαφορετικό προϋπολογισμό . Για κάθε έτος διαχείρισης τα ποσά κυμαίνονται μεταξύ των 20.000και 150.000 ευρώ.
Στην ΓΣΕΕ εκτός από το προσωπικό, τα έξοδα για την λειτουργία και συντήρηση ενός νεοκλασικού κτιρίου 3000τ.μ. ξεπερνά το....
1,5 εκ. ευρώ.

Η λειτουργία των 45 μελών του Διοικητικού συμβουλίου,
οι υποχρεώσεις σε διεθνείς οργανισμούς ( συνδρομές) οι διεθνείς συμμετοχές, τα λειτουργικά έξοδα της χολής συνδικαλιστικών στελεχών , οι αμοιβές του επιστημονικού διδακτικού προσωπικού, ενοίκια γραφείων ( η ΓΣΕΕ διαθέτει τέσσερα ιδιόκτητα κτίρια και ενοικιάζει άλλα δυο).
οι δράσεις ερευνητικών μελετών , ή έκδοση επιστημονικών συγγραμμάτων, νομικά θέματα κλπ, και ακόμα περισσότερα, προετοιμασία απεργιών ( μόνο οι ενοικίαση ηλεκτροακουστικών μέσων για κάθε συγκέντρωση είναι 250000 ευρώ)

Πρέπει να γνωρίζει ότι αύξηση δαπανών δεν έχει γίνει εδώ και 5 χρόνια, η υπερωριακή απασχόληση δεν αμείβεται από την εργατική εστία μέσω τακτικής μισθοδοσίας και αυτό επιβαρύνει τα λειτουργικά έξοδα.
Τα ετήσια συνέδρια, εκτός του εκλογικού, οι πανελλαδικές διαδικασίες του γενικού συμβουλίου ( οι πρόεδροι όλων των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών, τα 45 μέλη του ΔΣ και τα εκλεγμένα στο Γενικό Συμβούλιο) ξενοδοχεία, κόστος συνεδριάσεων κλπ, είναι τεράστια ποσά.
Τι νομίζει πως κάνει μια συνδικαλιστική οργάνωση;
Πίνουν καφέ ;
Είσαι εκτός πραγματικότητας, είσαι εκτός δημόσιας δράσης, βγάζεις την κάβλα σου στο ιντερνέτ και νομίζεις ότι μπορείς να έχεις δημόσιο λόγο και να θέλεις να συμπαρασύρεις στον σκοταδισμό σου όσους ανεγκέφαλους μπορείς για να νιώθεις ασφάλεια κριτική Θέλεις να κάνεις κριτική στην δράση, τις θέσεις και την στάση των συνδικαλιστικών στελεχών; Κάντην , αλλά το επιχείρημα ...." που πάνε τα 33εκ. " δεν είναι ούτε κριτική ούτε θέση .
Σπεκουλάρισμα και μάλιστα παραδοσιακό ....σαν να μιλά η Μπακογιάννη για την ΔΕΗ ή ο Φασίστας Καρατζαφέρης ή τα παπαγαλάκια της Κυβέρνησης»…..


ΣΧΟΛΙΑ:
Το κόστος κατασκευής ενός κτιρίου νεοκλασικού επιφανείας 3.000 ανέρχεται με 3.000 ευρώ/m2 (τριπλάσιο της αξίας μιας απλής κατασκευής) στο ποσό των 900.000 ευρώ ο παραπάνω κύριος για την συντήρηση θέλει να ξοδεύει το ποσό του 1.500.000 ευρώ.
Το επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό της Γ.Σ.Ε.Ε αμείβεται κυρίως από τα προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης των συνδικαλιστικών στελεχών και είναι χρήματα επί πλέον αυτών που επιχορηγείται η Γ.Σ.Ε.Ε από τον Ο.Ε.Ε.
Τα 45 μέλη των διαχρονικών συμβουλίων της Γ.Σ.Ε.Ε πρέπει απαραίτητα να επιχορηγούνται με 10.000.000 ευρώ /έτος από τον Ο.Ε.Ε για το ταμείο από το οποίο θα τους δοθεί μια δεύτερη ή και Τρίτη σύνταξη; Θα μπορούσε ο εν λόγω αναγνώστης να μας πει σε βάθος χρόνου το ποσό της σύνταξης που
Keywords
Τυχαία Θέματα