Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Γράφει ο Παν. Γ. Γεωργόπουλος
Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, εδώ και δυο χρόνια, καλπάζει ασυγκράτητη. Οι πολιτικοί και τα κόμματα που τη δημιούργησαν, συνεχίζουν να μας κυβερνούν. Ένας από τους δημιουργούς της, διορίστηκε μάλιστα πρωθυπουργός μιας trans κυβέρνησης (τρικομματικής), η οποία έχει σκοπό να διαλύσει ότι έχει μείνει ακόμα όρθιο σ’ αυτό τον τόπο και να μας παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα στους δανειστές μας. Μια κυβέρνηση που δημιουργήθηκε από την σύμπραξη κομμάτων που
μέχρι χθες, έτσι μας άφηναν να πιστεύουμε, είχαν διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και διαφορετικές πολιτικές απόψεις και....
αντιλήψεις.
Κόμματα που μέχρι χθες ήταν κατά του μνημονίου και ακολουθούσαν αντιμνημονιακή πολιτική ακολουθούν τώρα τις επιταγές και τις διαθέσεις της συνέχειας μιας μνημονιακής κυβέρνησης, λέγοντας ότι, «δεν είμαστε ούτε συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση», ότι θα γίνουν εκλογές την 19η Φεβρουαρίου και μετά λένε ότι μπορούν να γίνουν αργότερα.
Κόμματα που μιλούσαν για κάθαρση στην πολιτική, τώρα δε βγάζουν κουβέντα, για ατιμωρησία πολιτικών που αποδεδειγμένα έχουν συμμετάσχει σε οικονομικά σκάνδαλα, όταν ακόμα γερμανικό δικαστήριο, έκρινε ενόχους για δωροδοκίες προς Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, πρώην στελέχη της Ferrostaal.

Κόμματα που μέχρι χθες είχαν σημαία τους (έτσι έλεγαν) το θέμα λαθρομετανάστευση, τα εθνικά ιδεώδη, τώρα τα ξεχνούν, για να γλύψουν και αυτά το κοκαλάκι της εξουσίας. Κόμματα, που είχαν τάχα ψηλά την οικογένεια, τώρα λένε ότι πρέπει να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας προκειμένου να πάρουμε τα δάνεια από την τρόικα, αφήνοντας στην άκρη την αξιοπρέπεια του έθνους και των πολιτών.
Κόμματα που δημιούργησαν την κρίση στην Ελλάδα, καταρρακώνοντας τα πάντα, τον κοινωνικό ιστό, την εκπαίδευση, την παιδεία, την υγεία, την αξιοπρέπεια του πολίτη (απόλυση, ανεργία). Κόμματα που καταδικάζουν την ιδιοκτησία (σπίτι αυτοκίνητο). Κόμματα που απαγορεύουν την ελευθερία στην έκφραση και στην διαμαρτυρία (βάφοντας με αίμα τις συγκεντρώσεις). Κόμματα που υπέγραψαν δανειακή σύμβαση γνωρίζοντας ότι παραχωρούν εθνική κυριαρχία. Κόμματα που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα προκειμένου να επιτύχουν στους σκοπούς τους.

Κόμματα που βλέπουν τον πολίτη ως νούμερο στρατοπέδου συγκέντρωσης, τα έσοδα του κράτους ως απλούς αριθμούς σε μια κόλλα χαρτί, που απλά πρέπει να προστεθούν, χωρίς να βλέπουν τις ανθρώπινες υπάρξεις πίσω από αυτούς. Κόμματα που ένα – ένα ξεχωριστά διέλυσαν την Ελλάδα, διατείνονται ότι τώρα μαζί, θα μας σώσουν.
Κόμματα που έχουν κάνει την Ελλάδα το πειραματόζωο της Ευρώπης. Κόμματα που έχουν γράψει τον απλό πολίτη στα παλαιοτέρα των υποδημάτων υπερφορολογώντας τον και δεν υπολογίζουν τις καθημερινές του ανάγκες, την διαβίωση του. Κόμματα που καταδικάζουν τον πολίτη στην εξαθλίωση και τον μαρασμό, αφήνοντας τον έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε λαθρομετανάστη και του κάθε κακοποιού στοιχείου, γιατί η Αστυνομία που αριθμεί π
Keywords
Τυχαία Θέματα