Η απολογία της Ντόρας

Το βήμα του Συνεδρίου της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να καταθέσει μια δημόσια απολογία για τη γενιά της. Για τη Γενιά του Πολυτεχνείου, όπως σχολίασε με έμφαση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αποδεχόμενη τα λάθη που έκανε, και τις συσσωρευμένες ευθύνες της στην εθνική κατρακύλα που....
οδήγησε την Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο, στο χείλος του γκρεμού.

Στην
τελική ευθεία για τις πρόωρες εκλογές, και με τις δημοσκοπήσεις να στέλνουν κάθε άλλο παρά αισιόδοξα μηνύματα για την προοπτική εισόδου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή, από τη στιγμή που την εμφανίζουν να δυσκολεύεται να πλησιάσει το όριο του 3%, η Ντόρα Μπακογιάννη δείχνει αποφασισμένη να υιοθετήσει μια πιο επιθετική ρητορική, στην προσπάθειά της να κερδίσει αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναμένεται να πυκνώσει τις δημόσιες ομιλίες και εμφανίσεις της, με θεματικό περιεχόμενο και στόχευση, επιδιώκοντας να σηκώσει πάνω της το βάρος της τελικής μάχης.

Γνωρίζει άλλωστε καλά ότι από τη στιγμή που στο διάστημα που προηγήθηκε, το κόμμα της δεν κατάφερε να διαμορφώσει ρεύμα περπατησιάς στην ελληνική κοινωνία, όπως συνέβη για παράδειγμα με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, μέχρι την τελευταία στιγμή θα αγωνιά.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα