Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των απεργών της Χαλυβουργίας Ελλάδος


Στο πλευρό των συμπατριωτών μας απεργών της Χαλυβουργίας Ελλάδος βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο Συναγωνιστών από την....
Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής. Στους αγωνιζόμενους Έλληνες εργάτες μοιράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους Χρυσαυγίτες ήταν θερμή και η αποδοχή πλήρης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του εκπροσώπου μας εκφράστηκε η αλληλεγγύη και η υποστήριξή μας στο δίκαιο αγώνα των Ελλήνων χαλυβουργών. Διαγράφηκαν έτσι οριστικά
οι συκοφαντικές αναφορές και τα ψέμματα του ΚΚΕ και των επαγγελματιών εργατοπατέρων που δυσφημούσαν το Κίνημά μας.

Απ’ ότι φάνηκε σήμερα, οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν σιχαθεί τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της αριστεράς και στρέφονται πλέον ανοικτά προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Δεν είναι τυχαίο πως η αντιπροσωπεία μας καταχειροκροτήθηκε από το σύνολο των χαλυβουργών, ενώ ο επικεφαλής του σωματείου ευχαρίστησε δημόσια τον Λαϊκό Σύνδεσμο για την συμπαράστασή του. Δεν παρέλειψε επίσης να επιτεθεί στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και κυρίως, στο νέο δίδυμο της ΝΔ Βορίδη-Γεωργιάδη.

Η σημερινή αγωνιστική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Ελλήνων Χαλυβουργών είναι βέβαιο πως έκανε τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και αναρχοκομμουνιστές να πάθουν πολλαπλά εγκεφαλικά. Το μήνυμα που έχει περάσει πλέον παντού είναι πως ένα ασυμβίβαστο Εθνικιστικό Κίνημα – με λαϊκά και επαναστατικά χαρακτηριστικά – έχει γεννηθεί μέσα στην κοινωνία και πολύ σύντομα θα κυριεύσει ολόκληρη την Ελλάδα.

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα