"Η Ελλάδα -όσο κι αν προσπαθούν- ποτέ δεν πεθαίνει"

Του Π.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλος ΑΝΕΑΕΔ

Η ΑΝΕΑΕΔ παρά τον μικρό χρόνο ζωής και δράσης της μπόρεσε μέσα σε συνθήκες δύσκολες η καλλίτερα αντίξοες να βγει στο προσκήνιο και να προκαλέσει ταραχή και πονοκέφαλο σε όλους αυτούς πού συνειδητά απεργάζονται συμφορές για τον κλάδο των.....
εργαζομένων πού είναι γνωστός ως Εν.Δυνάμεις.

Οι τιμημένες Ενoπλες Δυνάμεις της χώρας μας όντας το ποιο οργανωμένο τμήμα του Ελληνικού Λαού είναι ανά πάσαν στιγμή έτοιμες να εκτελέσουν το καθήκον τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην διαδικασία παραγωγής και άμυνας της χώρας με τον ρόλο
πού τους ανήκει και τον εκτελούν αυτόν τον ρόλο με τον καλλίτερο-αποτελεσματικότερο τρόπο.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα όλοι μας είχαμε μία λανθασμένη αντίληψη ότι εξ αιτίας αυτού του ρόλου, εξαιρετικά ευαίσθητου, η πολιτεία θα είχε την ανάλογη ανταπόκριση προς τους συντελεστές αυτής της διαδικασίας πού είναι τα στελέχη των Εν. Δυνάμεων, αλλά φευ ηπατήθημεν.

Τόσον οι απόστρατοι όσον και οι εν.εν. ένστολοι συμπεριλαμβανομένων και των Σωμ. Ασφαλείας ,βρεθήκαμε ξαφνικά εντελώς απροστάτευτοι όχι μόνον από την κεντρική διοίκηση της πολιτείας, αλλά και από θεσμικά όργανα έστω βοηθητικά, πού είχαν αυτόν τον ρόλο ,δηλαδή να προλαμβάνουν ,να βοηθούν την πολιτεία σε λανθασμένες αποφάσεις πού θα ήταν δυνατόν να βλάψουν την ομαλή ροή της ζωής του προσωπικού –στελεχών των Εν. .Δυν. η να προστατεύσουν έστω από τυχόν αυθαιρεσίες της κεντρικής διοίκησης.

Η ταραχή-ανησυχία του προσωπικού είναι αναμφισβήτητη και έχει άμεση επίδραση στο ηθικό των Εν. Δυν. Και Σωμ. Ασφαλείας σε στιγμές μάλιστα κατά τις οποίες η μαχητικότητα – αποτελεσματικότητα πρέπει να βρίσκεται στο μέγιστο δυνατόν ώστε το αίσθημα ασφαλείας του λαού να βρίσκεται στον ανάλογο βαθμό εξασφάλισης της απόλυτης ηρεμίας για χάρη της παραγωγής της χώρας και της καθ’ όλου προκοπής του Λαού της. Μιλάνε για κρίση οικονομική και μάλιστα παγκόσμια .Ουδέν ψευδέστερον κατά την γνώμη μου.

Για πάνω από 60 χρόνια ούτε πόλεμος ούτε καταστροφές, που να δικαιολογούν ύφεση, στην οικονομία της χώρας μας. Το παραχθέν προϊόν όλο αυτό το διάστημα απόλυτα μετρήσιμο είναι τεράστιο και ένα ελάχιστο μέρος αυτού του προϊόντος ήλθε στα χέρια του Λαού μας ,ενώ το περισσότερο κεφαλαιοποιήθηκε για να αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω αύξηση της παραγωγής.

Σε αυτήν την διαδικασία εκλάπη το μεγαλύτερο μέρος και έγινε πολυτέλεια διαβίωσης και απληστία από μερίδα των ελάχιστων επικυρίαρχων κύκλων της χώρας οι οποίοι συνεργαζόμενοι με τα ξένα αφεντικά τους , τοκογλύφους, μας πίνουν κυριολεκτικά το αίμα ,παράλληλα ότι για αυτήν την κρίση εμείς φταίμε μαζί με αυτούς και συνεπώς έχοντας μερίδιο ευθύνης να επιτύχουν την αδιαμαρτύρητη συναίνεσή μας.

Το κοινώς λεγόμενο σκάσε και κολύμπα. Είναι ξεδιάντροποι και θα γραφούν με μαύρα γράμματα στην ιστορία της χώρας μας ως, όνειδος μιας εποχής πού είχε όλες τις δυνατότητες να εκτιναχθεί η παραγωγή προϊόντος στο κατακόρυφο τό
Keywords
Τυχαία Θέματα