Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!

« Και εξελθων υπηγε κατά την συνηθειαν εις το όρος των Ελαιών * ηκολουθησαν δε αυτόν και αι μαθηται αυτού . Αφού δε ηλθεν εις τον τοπον , είπε προς αυτούς * Προσεύχεσθε , δια να μην εισέλθετε εις πειρασμον . Και αυτός εχωρισθη απ αυτόν ως λίθου βολην , και γονατισας προσηυχετο , λεγων ΠΑΤΕΡ , ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΗΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥΤΟ ΑΠ ΕΜΟΥ πλην ουχι το ..........
θέλημα μου , αλλά το σον ας γεινη . Εφανη δε εις αυτόν άγγελος απ ουρανού ενισχυων αυτόν. Και ελθων εις αγωνιαν , προσηυχετο θερμοτερον , έγινε δε ο ιδρως αυτου ως θρομβοι αίματος καταβαινοντες εις την γην>...

Η τριαδικότητα
στην θρησκεία μας αγγίζει το τέλειο την ολοκλήρωση της θεότητας η οποία εκφράζεται σε Πατερά , Υιό και Άγιο Πνεύμα . Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που συνεδρίασαν υπηρξαν ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ της τέλειας διάλυσης της νεότερης Ελλάδας όπως την γνωρίζουμε σήμερα . Ποιος διεκδικεί ποιον ρολό είναι αδιάφορο το σημαντικό είναι ότι για τη χώρα μας τελείωσε το ωσαννά με την είσοδο της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. από τον σύγχρονο Ιούδα Ισκαριώτη ΓΑΠ . Ο ΓΑΠ ο οποίος τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια κάνοντας συμφωνίες με τους πάντες και για τα πάντα να αποφύγει την βιβλική αυτοχειρία , το κρέμασμα που ακολούθησε την προδοσία του Ιησού στο όρος των Ελαιών για τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ . Σε ρολό Ποντίου Πιλάτου ο Λουκάς Παπαδημος ο οποίος αναφώνησε στην Τρόικα Ιησούς η Βαραββάς θέτοντας το δίλημμα εξαθλίωση και μετά χρεοκοπία η χρεοκοπία με εξαθλίωση.

Ηρθε η ώρα της σταύρωσης με τους τρεις αρχηγούς να έχουν την Ελλάδα και τους Έλληνες λίγο πριν τη σταύρωση είναι Μεγάλη Παρασκευή και οι αρχιερείς επιθυμούν μετά την ΣΤΑΥΡΩΣΗ μας. Ως άλλοι λεγεωνάριοι Σαμαράς Παπανδρέου και Καρατζαφερης μας μαστιγώνουν πριν μας ανεβάσουν στο ΓΟΛΓΟΘΑ και να μας καρφώσουν στο ΣΤΑΥΡΟ αλλά με το μνημόνιο που έχουν υπογράψει δεν υπάρχει ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

Το ελληνικό μαρτύριο θα είναι σαν τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ που τόλμησε να προσβάλλει την κοσμική τάξη θα πεθαίνει κάθε ημέρα και θα τον ανασταίνουν για να πεθάνει την επόμενη στην αιωνιότητα η για την ακρίβεια μέχρι να τελειώσει το σήριαλ και να ενταχθούμε στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα ολοκληρωθεί με την χρεοκοπία της Πορτογαλίας της Ιταλίας της Ιρλανδίας και της Ισπανίας και την δημιουργία της Μεσογειακής Ένωσης .

Ας θυμηθούν οι λεγεωνάριοι του ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ότι όταν διαμοιράσουν τα ιμάτια της πατρίδας μας δεν θα υπάρχει πέτρα να κρυφτούν και να αποφύγουν την τιμωρία του Ιούδα .

ΑΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ όσοι ψηφίσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ μετά ακολουθεί η ΣΤΑΥΡΩΣΗ .
dimotikosafari.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα