Η κ.Διαμαντοπούλου είναι μια πηγή φτώχειας για την Ελλάδα. Δεν φταίει το ΚΚΕ για όλα... Γιατί δεν την παραιτεί ο κ.Παπαδήμος;

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η κ.Διαμαντοπούλου εξ αρχής ήταν ανεπαρκής για Υπουργός Παιδείας.

Τα Ελληνόπουλα δεν ειναι τούβλα και αυτή τα εξίσωσε με τούβλα, με τούβλα μάλιστα παλαιάς τεχνολογίας της δικής της εποχής, αυτών χωρίς μνήμη και εξυπνάδα, αυτά χωρίς επιθυμητές και μεταμορφώσιμες ιδιότητες. Tα έκανε σαν τη μουρη της, αποκρουστικά, ηλίθια χωρίς ικανότητα σκέψης και.....
λογικής, απλους καταναλωτες και χειροκροτητές Αφρικανών πολιτικών με ευρωπαικό ντύσιμο.

Επί της τρανής της εποχής
ήταν η πρωτη φορά που τα παιδιά δεν είχαν βιβλία να διαβάσουν. Η Ελλαδα ασχολήθηκε με το συνωστισμό και το 1821. Εμαθε ότι οι Ελληνες έχουν φύγει από την Ελλάδα και ότι η Ελλάδα προέκυψε από μείγμα Αλβανικών καί άλλων ορδών που κατέβηκαν και ενωθηκαν με τους φτωχους αγρότες.

Ποιοι τα έλεγαν αυτά; Aυτοί που δεν ήταν Ελληνες. Αυτοι που δεν είχαν την ευγένεια να καταθέσουν το διαβατήριο τους και να πουν την άποψή τους. Ο Ελληνας επι Υπουργίας Διαμαντοπούλου έγινε το ισοδύναμο της ντροπής σε μια δημοκρατία που δεν υπάρχει ισότητα.

Δεν ειμαι εναντίον του ηλεκτρονικου βιβλίου αλλα αυτό που εκανε η Διαμαντοπούλου ήταν στήσιμο θεάτρου στο γάμο του Καραγκιόζη... Εγω άλλωστε με την παλαι ποτέ Compulink κυκλοφόρησα σε pdf σε floppy, το πρωτο ηλεκτρονικο βιβλίο για εισαγωγικές εξετάσεις στην Ελλάδα. Tην εποχή αυτή η κ.Διαμαντοπούλου μαλλον ήταν Νομαρχης σε καποιο χωριό ή μάζευε ελιές σε κάποιο χωράφι.

Οπως κάθε Υπουργός Παιδείας που πέρασε απο την Ελλάδα, εφτειαξε ένα νέο νόμο. Ο νόμος αυτός ήταν ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει πρώτον γιατι επέτρεπε να μπουν απο το παράθυρο άσχετοι με το θέμα στη διοίκηση των ΑΕΙ και δεύτερον διοτι δεν έχει καμμια σχέση με την ανάπτυξη.

Η Ελλάδα ειναι στην 90η θέση στην Ανταγωνιστικότητα και αντι να προσαρμόσει το νομο της Παιδείας στις παραμέτρους που αυξάνουν τον δεικτη ανταγωνιστικότητας (να τις βρειτε μονοι σας μαζι με το τουβλο της εκπαίδευσης) δημιουργησε προσωπικες αντιπαραθέσεις και αλλαγή διοικήσεων, γενικώς έκανε πραγματα άσχετα απο αυτό που θα έπρεπε να κάνει. Που ειναι το ενδιαφερον της για το κουρεμα των χρηματων των ΑΕΙ από το PSI του Βενιζέλου;

Δεν μπορει ο κάθε βλαχος να γινεται υπουργός. Στο τέλος το τσαρουχι θα φανει. Το τσαρούχι της κ.Διαμαντοπούλου φανηκε και όχι μια αλλά πολλές φορές.

Να τη χέσω τη Λεσχη Bilderberg, τους Ναίτες που μαζευουν τον καθε καραχαζό και τον κάνουν Greek Toy.

Τα χρόνια που πέρασαν, καθε κυβέρνηση μειωνε την ύλη, αφαιρούσε τεχνολογικού ενδιαφέροντος θέματα, άλλαζε καθε τόσο το σύστημα εξετάσεων, αποπροσανατολίζοντας την παιδεία πάντα με πολυ σύνεση και τέχνη. Ηταν και η αλλαγη της γλώσσας που εκανε ο Γ.Ράλλης και η ανάγκη για την Τουρκική σαν επίσημης γλώσσας που εισήγαγε ο έτερος Γ.Καλός. Mετα ήρθε ο ΓΑΠ της καρδιάς μας και τα έκανε σκατά σα τη μουρη του.

Τι ξερει η κ.Διαμαντοπούλου απο τεχνολογία; H Ελλαδα εχει αναγκη απο τεχνολογία και όχι απο τον καθε φαφλατα πολιτικό,
Keywords
Τυχαία Θέματα