Η ΜΑΝΗ, θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ! Είναι πλέον θέμα ΤΙΜΗΣ για τους ανεξάρτητους bloggers

Γράφει η Πόπη Σουφλή


Με αφορμή ανάρτηση του attikanea, αλλά και πολλών bloggers στα μεγαλύτερα ελληνικά blogs, που έχουν συμβάλλει με τις αναρτήσεις τους στην δημοσιοποίηση του σκανδάλου της Οθωμανοποίησης της Μάνης, από πολιτικά και άλλα συμφέροντα, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από τον Σύλλογο ΕΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ και τον Πρόεδρό της Νίκο Μαντάγαρη, που χρόνια τώρα, πρωτοπορεί στους
αγώνες για την....
αποκατάσταση της αδικίας.
Η δύναμη των blogs, είναι πολύ μεγάλη και ο κόσμος επιλέγει την ενημέρωσή του, μέσα από αυτά.
Το θέμα της Μάνης, όσον αφορά στα attikanea θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός τους, επιδιώκοντας το αίσιον τέλος.
Και θα έρθει η ώρα, που θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ αυτοί που αδίκησαν και εξακολουθούν να αδικούν τη Μάνη, να συρθούν στην αποκατάσταση της ανιστόρητης αδικίας.
Οι αρνήσεις των .. Σηφουνάκιδων και οι ένοχες σιωπές των .. Καρχιμάκηδων, δεν πρόκειται να κάμψουν την ελπίδα των Μανιατών, για δικαίωση...
Όπως δεν θα κάμψουν και τις φωνές του attikanea και των ανεξάρτητων bloggers, που θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό των αδικημένων Μανιατών και του Συλλόγου ΕΥΝΟΜΙΑ.



http://attikanea.blogspot.com/2011/10/blog-post_24.html

Αγαπητοί Φίλοι!

Αισθάνομαι βαθειά ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ συγκίνηση για ΟΛΟΥΣ τους BLOGGERS , που από την πρώτη στιγμή έδωσαν και δίνουν μαζί μας τον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!!

Εκ μέρους της «Ευνομίας» ,της Μάνης, της Ιστορίας και της Πατρίδας μας , της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!! Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας.

Η «ΕΥΝΟΜΙΑ» ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ! των ανθρώπων που την αποτελούν, να ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΑΣ!!!
Με το Μοναδικό ...
Σύνθημα: « ΝΙΚΗ ΄Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!».

Απευθυνόμενοι προς τους Πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων και ειδικά του Κυβερνώντος αναφωνούμε με όλη μας την ΟΡΓΗ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΣΕΒΕΙΑ !!!!

Η «ΕΥΝΟΜΙΑ» ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ.


http://attikanea.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα