Η Ντόρα κοντά στους πολύτεκνους

Τη δέσμευσή της ότι θα πιέσει την κυβέρνηση να αποσύρει τις ρυθμίσεις εκείνες που ουσιαστικά απαγορεύουν στα αδέρφια πολύτεκνων οικογενειών να σπουδάζουν στην ίδια πόλη, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε εκπροσώπους του Συλλόγου Πολυτέκνων.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τους υποσχέθηκε ότι θα ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας να μην εξαιρεθούν
ούτε οι εισακτέοι του 2011 προκειμένου, όπως τους ανέφερε, να αρθεί η αδικία σε....
βάρος των πολυτέκνων.

Παράλληλα άκουσε το αίτημά τους να διατηρηθούν οι φοροαπαλλαγές που προβλέπονταν καθώς με την κατάργησή τους η μεγάλη φορολογία θα οδηγήσει πολλές πολύτεκνες οικογένειες σε οικονομική εξαθλίωση.

Από την πλευρά της η κα Μπακογιάννη τους επανέλαβε ότι αποτελεί πάγια και αταλάντευτη θέση του κόμματός της τα φορολογικά θέματα των πολυτέκνων να αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία με βάση τις ιδιαιτερότητες και την ευρύτερη προσφορά των οικογενειών αυτών στη χώρα.

Ταυτόχρονα με δύο δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗ.ΣΥ Δημήτρης Ζαφειριάδης κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι καθυστερούν τις διαρθρωτικές αλλαγές, ότι ικανοποιούν μερικώς τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα και με τη στάση τους συντηρούν την ύφεση πολλαπλασιάζοντας τα λουκέτα στην αγορά και αυξάνοντας την ανεργία.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με αποφάσεις όπως η προώθηση χαριστικών ρυθμίσεων για τα κομματικά τους δάνεια, καθίστανται πλήρως ανυπόληπτα ενώ η πλειονότητα των υπολοίπων δυνάμεων επενδύουν στην ανευθυνότητα και το λαϊκισμό», δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός λαός ξέρει τώρα ότι οι λογικές των αυτοδυναμιών κόστισαν στον ίδιο και τη χώρα.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα