Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΠΑΛΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Στις 31 Μαϊου, η λεγόμενη "πνευματική ελίτ", μας καλεί να ξεσηκωθούμε στα προπύλαια του Πανεπιστημίου. Προφανώς δεν τους αρέσει ο ξεσηκωμός ο οποίος ήδη ξεκίνησε και θέλουν να μας ξεσηκώσουν πιο "ελιτίστικα" και κατα πάσα πιθανότητα με τους δικούς τους όρους.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λοιπόν να....
δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "πνευματικοί ηγέτες" που μας καλούν στα προπύλαια...

Εχουμε και λέμε:

1. Θεοδόσης Πελεγρίνης.
Ο πρύτανης - λαμόγιο - θεατρίνος - χορευτής, κατα τη θητεία του οποίου στις 8/2/2011 αναγορεύτηκε ο Προέδρος του Eurogroup Jean-Claude Juncker
(Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ) Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του ...
Πανεπιστημίου Αθηνών (!) (βλ ανακοίνωση http://www.interel.uoa.gr/el/palaio_pan.html ).
Οι ίδιοι του οι φοιτητές απαίτησαν την παραίτηση του, αφού ήταν ο άμεσα υπεύθυνος για την είσοδο των 300 λαθρομεταναστών στη νομική σχολή. Τέλος, είναι ο πρύτανης, με απόφαση του οποίου καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο.

2. Κωστας Μπέης.

Ο ορισμός του βαθέως Πασόκ, ο άνθρωπος ο οποίος αναγορεύτηκε υφιγητής επί χούντας όπως ο ίδιος παραθέτει στο βιογραφικό του - http://www.kostasbeys.gr/author.php (και όλοι γνωρίζουμε ποιοι καταλάμβαναν θέσεις και αξιώματα την εποχή της χούντας), ο άνθρωπος ο οποίος οπως ο ίδιος ομολόγησε ήταν δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981, ο άνθρωπος ο οποίος όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του υπηρέτησε (προφανώς με αδρό μισθό) διάφορες θέσεις του δημόσιου τομέα :
"Στο δημόσιο τομέα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του - κατά χρονική σειρά - ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας και, μ\\\\\\\' αυτήν την ιδιότητα, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ανώτατης Παιδείας, πρόεδρος του Συμβουλίου Τεχνολογικής Εκπαίδευση και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής των Γενικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως επίσης γενικός γραμματέας της προεδρίας της Δημοκρατίας, γενικός γραμματέας της Βουλής, πρόεδρος και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Καθώς και ως υπηρεσιακός υπουργός δημόσιας τάξης."
Αυτός ο άνθρωπος, 85 χρονών σήμερα, παρότι σταθερά υπηρέτησε όλες τις παραπάνω δημόσιες θέσεις (και προφανώς χρυσοπληρώθηκε διπλούς, τριπλούς και δεκαπλούς μισθούς), τώρα θέλει να μας σώσει απο το ίδιο το τέρας το οποίο εξέθρεψε.

3. Γεώργιος Κασσιμάτης.
Αντιγράφω απότο βιογραφικό του (http://www.kremalis.gr/object.php?obj=9f203e8):
Από το 1981 μέχρι το 1988 υπήρξε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου Πρωθυπουργού και Νομικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού. Από το 1997 μέχρι το 1998 υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ήταν, κατά τα έτη 1978-1980, αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου Ιθαγενείας του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τα έτη 1982-1985 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και μέλος, σε δύο θητείες, του Ει
Keywords
Τυχαία Θέματα