Η προπαγάνδα των ΜΜΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων καλά κρατεί!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής την Κυριακή είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ' ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που παρέχει κάθε είδους πληροφορίες για την νέα αυτή νομισματική μονάδα που ετοιμάζει με τόση μεθοδικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Τώρα πλέον, δεν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εκ νέου
συνωμοσιολόγοι! Ολα τώρα είναι τόσο καθαρά και τόσο ανατριχιαστικά ΔΙΑΦΑΝΑ, που ο μέσος πολίτης μπορεί άνετα να αντιληφθεί γιατί γίνεται όλο αυτό το παγκόσμιο θέατρο οικονομικού πολέμου. Γιατί όλα τα δυτικά κράτη έφτασαν στο σημείο να χρωστάνε σε ....
κάθε ζωντανό οργανισμό που υπάρχει στον πλανήτη και γιατί η ελίτ της Διεθνούς των Οικονομικών, έχει βαλθεί να σκοτώσει και τα δύο ισχυρά παγκόσμιας εμβέλειας νομίσματα, το αμερικάνικο δολλάριο και το ευρώ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα στα ύψη τον χρυσό, ο οποίος και θα αποτελέσει τη βάση του νέου νομίσματος. Και το πρώτο θύμα όλου αυτού του βρώμικου σχεδίου, είναι η πατρίδα μας. Η Ελλάδα. Ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Απο εδώ έπρεπε να ξεκινήσουν όλα.

Ολοι οι συμμέτοχοι στη Διεθνή των Οικονομικών το είχαν σχεδιάσει πρωτού κάν ακόμη ιδρυθεί το κοινό ευρωπαικό νόμισμα. Η ιστορία ξεκινάει ααπο την ίδρυση της περίφημης Λέσχης Bilderberg, το 1955 και όλα προχωρούν βάσει ακριβέστατου σχεδίου. Ίδρυση πρώτα της Ευρωπαικής Οικονομικής Κοινότητας (αρχική ονομασία Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα) το 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης, μια ένωση - προπομπό (υποτίθεται) μιας πιο στενής οικονομικά και πολιτικά ένωσης η οποία θα είχε ως στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και με δικό της νόμισμα ευρωπαικής αγοράς και στη συνέχεια η Ευρωπαική Ενωση με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ που βάζει τα θεμέλια για την ίδρυση της Ευρωπαικής Νομισματικής Μονάδας με ααντιπρόσωπο το νέο νόμισμα, το ευρώ. Στο μεταξύ όλες οι προσπάθειες, απο τότε και μέχρι το 1991, συνέτειναν στην ολοκληρωτική διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και στην κατάρρευση όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων των χωρών του Ανατολικού Μπλόκ. Οχι με πόλεμο, όπως εντέχνως διαλαλούσαν τα ΜΜΕ, αλλά με έναν υπόγειο, βρώμικο πόλεμο, τον οικονομικό πόλεμο.

Και όταν αυτό επιτεύχθη στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας του 20ού Αιώνα, το δεύτερο τη τάξη νόμισμα, το ευρωπαικό νόμισμα, άρχισε να δημιουργείται με ταχείς ρυθμούς. Στο σχέδιο συμμετείχαν όλες οι τράπεζες, μικρές και μεγάλες. Με μιαν απίστευτη ρευστότητα και με έναν πακτωλό προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, ο κόσμος τρέχει μετα μανίας να βάλει το κεφάλι του στην καρμανιόλα του χρέους, για να απολαύσει πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε κάν ονειρευτεί. Το δόκανο είχε στηθεί πάρα πολύ καλά. Και όλοι έπεσαν μέσα με ιδιίτερη ευκολία. Μόνον κάτι σπαρακτικές κραυγές ορισμένων διανοουμένων έμειναν να φωνάζουν οτι κ΄τι ύποπτο συμβαίνει και οτι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οτι κάπου αλλού πάει το πράγμα. Αλλά ποιός τους άκουγε. Τα Μ
Keywords
Τυχαία Θέματα