Η Ρωσία αναπτύσσει τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία με Κίνα και Ινδία

Ανάμεσα στους βασικούς εταίρους της Ρωσίας στον τομέα της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας παραμένουν η Ινδία και η Κίνα.
Η Συμφωνία στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας με την Ινδία υπογράφτηκε ως το 2020. Το ολικό κόστος αυτής της συναλλαγής ξεπερνούσε τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Για αυτό τον λόγο ακριβώς οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούσαν ξεδιάντροπα διάφορα μέσα για να....
προκαλέσουν αμφιβολίες σχετικά με τις ικανότητες και τους τεχνικούς χαρακτηρισμούς του ρωσικού καταδιωκτικού.

Αυτό αφορά, π.χ. το τοποθετημένο στο MiG-35
ραντάρ με το δικτυωτό πλέγμα κεραιών ενεργών φάσεων,- είπε ο Βλαντίμιρ Μπαρκόφσκι, βοηθός γενικός διευθυντής της εταιρείας MiG, αναφέρει η «Φωνή της Ρωσίας».

Σήμερα η ρωσο-ινδική στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία δεν αναπτύσσεται απλώς, αλλά και διαφοροποιειται ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει τόσο την πούληση των εξοπλισμών και οχημάτων μάχης, αλλά και την διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών και των πειραματικών μηχανολογικών εργασιών.Όσον αφορά την Κίνα, αυτό τον δεύτερο σε σημασία εταίρο της Ρωσίας στον τομέα της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας, φέτος εδώ παρατηρείται μεγάλη αναζωογόνηση των σχέσεων. Το ποσοστό του Πεκίνου στις παραγγελίες της Ροσομπορονέξπορτ ξεπερνά το 4%.

Στην πεντάδα των μεγαλύτερων εταίρων της Ροσομπορονέξπορτ, εκτός από την Ινδία και την Κίνα, περιλαμβάνονται επίσης η Αλγερία, το Βιετνάμ και η Βενεζουέλα.

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα