Η σημειολογία της παρουσίας Μιχαλολιάκου

Η 12η Μαϊου θα μνημονεύεται εφεξής ως η ημέρα κατά την οποία ο Αντώνης Σαμαράς πάτησε το κουμπί της επανεκκίνησης για την Ελλάδα. Οι προτάσεις του στο «Ζάππειο 2» έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εμπεριστατωμένη και, κυρίως, κοστολογημένη θέση, για το πώς μπορεί να βγει η Ελλάδα
από το σημερινό αδιέξοδο. Όσοι βρέθηκαν λοιπόν στο Περιστύλιο του Ζαππείου, είχαν την αίσθηση πως αποτελούσαν μέρος μιας εξαιρετικά σημαντικής στιγμής.

Ένας από αυτούς, ήταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Πολιτικός σύμμαχος του Αντώνη Σαμαρά, από εκείνους που εξαρχής στήριξαν με θέρμη τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και.....
έδωσε μάχες για να γυρίσει η Κεντροδεξιά σελίδα.

Από τη θέση του Δημάρχου Πειραιά πλέον, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν σήμερα στο Ζάππειο, στην πρώτη σειρά των στελεχών, δίπλα στους δυο αντιπροέδρους, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Μιχελάκη.

Η παρουσία του Βασίλη Μιχαλολιάκου είχε πολλαπλή σημειολογία. Εκπροσωπούσε την Αυτοδιοίκηση στην πρώτη σειρά, και μάλιστα ως Δήμαρχος Πειραιά, μιας πόλης που δοκιμάζεται, και έχει ανοίξει μέτωπο με την Κυβέρνηση και τον Γιάννη Ραγκούση, για την πρόθεσή του να θέσουν τους ΟΤΑ υπό κηδεμονία αντίστοιχη του Μνημονίου.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ ότι παραμένει στη γραμμή της ολόθερμης στήριξης του Αντώνη Σαμαρά, αν και στον Πειραιά έχει καταργήσει τις κομματικές ταυτότητες, για να πορευτεί συνθετικά.

http://www.statesmen.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα