ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
και ώρα 19.00 μ.μ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52
ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΜΙΟΡΟΦΟΥ

Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και το αδιέξοδο αυτό δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Η κρίση που βιώνουμε σαν χώρα, είναι αποκλειστικά πολιτική και δεν πρόκειται να βγούμε από αυτήν εάν το...
πολιτικό σύστημα παραμείνει όπως είναι σήμερα.

Αυτά δεν είναι διαπιστώσεις ενός, αλλά -ευτυχώς- πρόκειται για κοινή συνισταμένη σχεδόν του συνόλου των Ελλήνων πολιτών που σήμερα διαδηλώνουν υπέρ βωμών και εστιών και κατά εκείνων που προσπαθούν να μεταβιβάσουν τις προσωπικές τους ευθύνες σε έναν ολόκληρο λαό, που προσπαθούν να σκεπάσουν τα λάθη τους και επιπλέον να παραπλανήσουν στέλνοντας επιπλέον τον προς πληρωμή λογαριασμό της τραγικής τους ανικανότητας ή υποτέλειας σε τρίτους.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, είναι μία δυναμική απλών πολιτών που τολμούν να αντιταχθούν, που τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι, που τολμούν να απαιτήσουν όλα αυτά που το ενοχικό πολιτικό σύστημα σήμερα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Το σήμερα και το αύριο αυτής της πατρίδας, της δικής μας πατρίδας, εξαρτάται από τους Έλληνες. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μας βοηθήσει, εάν δεν βοηθήσουμε πρώτοι εμείς την πολύπαθη πατρίδα μας.

Υπό το βάρος των δραματικών πολιτικών εξελίξεων που έχουν να κάνουν με την ίδια την επιβίωση πλέον της Πατρίδας, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα, που δημιουργήθηκε μέσα από την αγωνία μιας ομάδας Ελλήνων πολιτών για την τύχη της πατρίδας που μάχεται με νύχια και δόντια να κρατηθεί στη ζωή αντιστεκόμενη στους εγχώριους ολίγιστους και στους ξένους δυνάστες - χορηγούς τους, αναλαμβάνει και επίσημα πλέον τη πρωτοβουλία να βγει δυνατά σ’ έναν δραματικό αγώνα ζωής ή θανάτου για τον τόπο.

Όλοι εμείς που την απαρτίζουμε, η Ιδρυτική Επιτροπή και τα μέλη της και όσοι Έλληνες έχουν προσχωρήσει μέχρι σήμερα στις τάξεις της, καλούν όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 2 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ημιόροφου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, στο πλαίσιο της Ιδρυτικής της Διακήρυξης.

Η Μεταπολίτευση δεν υπήρξε ποτέ! Υπήρξε μετάβαση ενός δικτατορικού πολιτεύματος σε ένα ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα, που σαν σκοπό είχε να χρυσώσει την φασίζουσα αντίληψη περί δημοκρατίας και μέσα από πρακτικές αλλοίωσης των εθνικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύστημα που -πέρα από τις εναλλαγές προσώπων και κομμάτων- εξυπηρετούσε τους εγχώριους και τους εισαγόμενους «νταβατζήδες», δημιουργώντας ταυτόχρονα μία επίπλαστη εικόνα της συμμετοχής των πολιτών στην εξουσία.

Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα βίωσε μία καταστροφική περίοδο στυγνής κομματοκρατίας, που συνέθλιψε τους ικανούς, ενώ προώθησε σε θέσεις κλειδιά τους ανίκανους και τους εν γένει ματαιόδοξους και χωρίς εθνικό όραμα. Το αποτέλεσμα της ανικανότητάς τους αυτή τη στιγμή απειλεί την ίδια την Ελλάδα.<
Keywords
Τυχαία Θέματα